BillTheEmperor Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 έκανες αυτό που λέει ο boukaw7 μπας και έχει καεί το monitor? δουλεύει όταν ακούς μουσική? Έχω βάλει adaptor γιατί τα ακουστικά μου έχουν λεπτό βύσμα και η κάρτα παίρνει το χοντρό(σαν της κιθάρας) λες να φταίει αυτό γιατί κατά τα άλλα τα ακουστικά δουλεύουν μια χαρά..., εν τω μεταξύ στο cubase φαίνεται από τις ενδείξεις πως στέλνεται ήχος και στο αριστερό ηχείο.
jmone Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 δοκίμασε να κουνήσεις τον αντάπτορα κατά την αναπαραγωγή να δεις αν κάνει τίποτα θορύβους το ηχείο που δεν δουλεύει το καλύτερο θα ήταν να δοκιμάσεις κάποιον άλλο αλλά που να βρεις σήμερα που είναι όλα κλειστά ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
BillTheEmperor Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 δοκίμασε να κουνήσεις τον αντάπτορα κατά την αναπαραγωγή να δεις αν κάνει τίποτα θορύβους το ηχείο που δεν δουλεύει το καλύτερο θα ήταν να δοκιμάσεις κάποιον άλλο αλλά που να βρεις σήμερα που είναι όλα κλειστά Τον κούνησα τον adaptor αλλά δεν εγινε τίποτα, δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να είναι μονοφωνικός??? Ίσως να λέω και βλακείες, δεν ξέρω. Αύριο θα πάρω ακουστικά με χοντρό βύσμα να δω τι θα γίνει. Το έβαλα και στον ενισχυτή της κιθάρας και μου έκανε το ίδιο ακουγόταν μόνο από αριστερά, άρα μάλλον αυτό θα φταίει!!!
boukas Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 Ωχ μονοφωνικός αντάπτορας; Παίζει. Βγάλτον και δες στην άκρη του πόσες μαύρες λωρίδες έχει. 1 ή 2; Οι ενισχυτές συνήθως μονοφωνικό σήμα βγάζουν, καθώς ο ήχος τςης κιθάρας είναι μονοφωνικός από τη φύση του! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
BillTheEmperor Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 Ωχ μονοφωνικός αντάπτορας; Παίζει. Βγάλτον και δες στην άκρη του πόσες μαύρες λωρίδες έχει. 1 ή 2; Οι ενισχυτές συνήθως μονοφωνικό σήμα βγάζουν, καθώς ο ήχος τςης κιθάρας είναι μονοφωνικός από τη φύση του! Φίλε boukaw7 ο αντάπτορας έχει μία λωρίδα στην άκρη, να υποθέσω ότι είναι μονοφωνικός?
neeq Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 Φίλε boukaw7 ο αντάπτορας έχει μία λωρίδα στην άκρη, να υποθέσω ότι είναι μονοφωνικός? ;) Yeap...πήγαινε και τσίμπα έναν στερεοφωνικό και μάλλον θα είσαι ΟΚ.
boukas Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 Μια θερμή παράκληση. Άλλη φορά να είμαστε λίγο πιο κατανοητοί στους τίτλους των θεμάτων. Να αν το έλεγες από την αρχή ότι το πρόβλημα δεν είναι ηχείο, αλλά το αριστερό ακουστικό, η λύση θα είχε βρεθεί σχεδόν αμέσως! Cheers mates! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
BillTheEmperor Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 Μια θερμή παράκληση. Άλλη φορά να είμαστε λίγο πιο κατανοητοί στους τίτλους των θεμάτων. Να αν το έλεγες από την αρχή ότι το πρόβλημα δεν είναι ηχείο, αλλά το αριστερό ακουστικό, η λύση θα είχε βρεθεί σχεδόν αμέσως! Cheers mates! Βασικά και ηχεία να έβαζα με αυτόν τον adaptor πάλι τα ίδια θα είχα(το δοκίμασα) το θέμα ήταν ότι δεν μου πήγε το μυαλό ότι το πρόβλημα θα ήταν στον adaptor. Πάντως ευχαριστώ και sorry αν σε κούρασα.(ελπίζω βέβαια με την αγορά νέου adaptor να λυθεί το πρόβλημα)
boukas Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Μα τι δουλειά έχει μονοφωνικός αντάπτορας με ηχεία; Και multimedia ηχεία να βάλεις, πάλι στερεοφωνικό θες. Δεν είναι θέμα κούρασης (δεν θα ασχολιόμουν καν αν έπαιζε τέτοιο ενδεχόμενο), αλλά θέμα του ότι θα ξέμπλεκες μια ώρα νωρίτερα! Αν δεν είναι τελικά ο αντάπτορας τα ξαναλέμε! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
BillTheEmperor Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Τελικά όλα καλά, o adaptor ήταν το πρόβλημα. Ευχαριστώ για την βοήθεια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση