aposperitis7 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2007 Πολυ καλο :)...περα απο την πλακα,τετοιες κιθαρες ειναι ο ορισμος του κιτς,κατα την γνωμη μου
fret Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 η πιο ωραια κιθαρα ειναι αυτη που τη φτιαχνεις μονος σου :P ;D Καλυτερη κιθαρα ειναι αυτη που φτιαχνεις μονος σου
schafferbfg Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Η πιο ωραια κιθαρα ειναι η δικια μου !! :P :P ;D 8) Rock..Dust..Light..Star
whiteNoise Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Αν και είμαι πληκτράς, οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή η κιθάρα είναι μία κούκλα για εσάς του είδους ;). τελικά είναι μύθος οτι η fender είναι η πιο ευέλικτη κιθάρα. ;D ούτε ενα κυνήγι αγριογούρουνου δεν μπορείς να κάνεις με μια fender σαν άνθρωπος. ::) άραγε το μοντέλο αυτό βγαίνει και σε αδιάβροχη έκδοση για ψάρεμα ξιφία? ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
ruffneck Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Αν και είμαι πληκτράς, οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή η κιθάρα είναι μία κούκλα για εσάς του είδους ;). τελικά είναι μύθος οτι η fender είναι η πιο ευέλικτη κιθάρα. ;D ούτε ενα κυνήγι αγριογούρουνου δεν μπορείς να κάνεις με μια fender σαν άνθρωπος. ::) άραγε το μοντέλο αυτό βγαίνει και σε αδιάβροχη έκδοση για ψάρεμα ξιφία? ;D ;D τελικά βλέπω ότι σε πληγώνει το θέμα.Παρακαλώ fenter κάντε μία κιθάρα στα γούστα του whiteNoise για να μην είναι πικραμένος και κακός :'( αλλά μία και μοναδική στο κόσμο και όχι μία που να την έχουν σε πολλά αντίτυπα;D. Dance music will never die!!!!!!!
lambrosgg Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Η πιο ωραια κιθαρα ειναι η δικια μου !! :P :P ;D 8) Συμφωνα με το "το δικιο είναι το δίκιο το δικό μου" http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192
st_eve Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 +100000000000000000000000000000000000 αυτες ειναι κιθαρες!!!!! βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!!!! προσωπικα παντως αν εβλεπα σε live σαν τις παραπανω κιθαρες (εννοω τις πιο πανω απο την feder) θα με επιαναν τα ;D ;D ;D ;D πολυ ευκολα ομως......!!!!!
gamanos Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Η πιο ωραία κιθάρα είναι αυτή που θα αγοράσουμε ως επόμενη... :P Ι CAN ONLY SHOW YOU THE DOOR, NEO
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Αφήστε τις fender, γυρίστε στην ποζεριά! ;D ;D ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση