marathon Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Αφεντικό Yameth γιατί στα περισσότερα posts βλέπω έτσι τις φωτογραφίες? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα Mac ή με το ποστάρισμα? έχει άλλος αντίστοιχο πρόβλημα? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
marathon Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Το κέρ@τό μου δεν πήρε το link http://img267.imageshack.us/my.php?image=picture1wx3.png Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
frunobulax Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Νo probem με το δικό μου μακ....
marathon Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 ...να πως βλέπω αυτή τη στιγμή το site και το avatar του frunobulax... http://img209.imageshack.us/my.php?image=picture2cu0.png Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Shreder Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Βασικά, άν σε βοηθάει, έχεις παρατηρήσει οτι όλες αυτές οι φωτογραφίες που δεν βλέπεις προέρχονται απο το noiz? Και εκτός αυτού δεν έρχονται με url εικόνας με κάποια κατάληξη (.jpg .gif κλπ) Μήπως έχει να κάνει με τον browser σου? Μήπως λείπει κανένα plugin?
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Κι εγώ όλα καλά τα βλέπω (πλέον). :) Είχα κάποια μικρά προβληματάκια με ορισμένα πράγματα όπως το noizbox, αλλά όλα διορθώθηκαν όταν κατέβασα το update για το Safari. (Τώρα έχω Safari 3.0.4) :)
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Administrator Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Το ποιο πιθανό είναι αυτό που σου λέει ο Shreder. Άλλη εξήγηση δεν βρίσκω. Live and let Live.
marathon Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 ... έχω το Safari 3.0.4... και με το παλαιό Νοιζ δεν είχα προβλήματα...κλαπς Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2007 Πάντως.... δεν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό... αλλά χρησιμοποιώ τα default security settings του Safari.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση