Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ποιος απο τους δύο και γιατί? Για προενίσχυση θα χρησιμοποιήσω το Rocktron Prophesy II.

Δοκίμασα σήμερα τον ENGL E 930/60 με το Prpohesy και έπαθα.

Επίσης που μπορώ να ακούσω στην Αθήνα τον mesa boogie 50/50?

Επίσης και μια άλλη ερώτηση. Ο ENGL E 930/60 και ο ENGL E 840/50 έχουν διαφορά άλλη εκτός οτι ο 930/60 είναι πιο δυνατός? Μήπως να πήγαινα για τον 930/60?

Γιατί ο 930/60 δεν υπάρχει στην ιστιοσελίδα της engl? Μήπως καταργήθηκε?

Δημοσιευμένο

Γεια χαρα και χρονια πολλα,

δεν εχω ακουσει τον Engl καθολου, αλλα ειμαι κατοχος ενος 50/50 και ειμαι 100% ευχαριστημενος. Οσο για την ισχυ τα 50 (x2) watt πιστεψε με σε καλυπτουν ΑΠΟΛΥΤΑ (εκτος αν παιζεις στο Wembley). Νομιζω οτι τα Boogie τα εχει (ακομα) ο Λογοθετης

Make me fries...

Δημοσιευμένο

Εχω ακουσει live τον mesa boogie 50/50 με προενισχυση του rocktron που εχεις και με μια καμπινα mesa boogie 12αρα (δεν ξερω ποια ακριβως και τι ηχειο)  και το αποτελεσμα ηταν εξαιρετικό. +1 για mesa boogie

Δημοσιευμένο

Μία ερώτηση. Ο Engl 930/60 υπάρχει στον λογοθέτη όμως πουθενά στην ιστιοσελίδα της Engl. Ούτε καν στα DISCONTINUED MODELS. Τί μπορεί να σημαίνει αυτό?

Δημοσιευμένο

vht genika νομιζω ειναι αρκεταααααααααααααα καλλιτεροι και απο τους δυο π αναφερεις.γιατι δεν κοιτας κατι τετοιο????

οσο για mesa boogie γ*@#ει η ο 90αρης η ο 100αρης και τα πιο παλια.ειδικα τα strategy p δεν θα βρεις και πολλα αλλα αν βρεις και εχεις τα φραγγα και τα μπρατσα(300-400 watt=12 λυχνιες)τσιμπατον χωρις να το σκευτεις.υπαρχει σε καποιο μαγαζι νομιζε καπου μεταχειρισμενος καποιος

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...