studio54GR Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Τελικά επειδη δεν μπορούσα να αποφασίσω.... τις πήρα και τις δυό.... ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
whiteNoise Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 για λέγε εντυπώσεις 8) 8) όχι ότι δεν είμαι σίγουρος πως είσαι εκστασιασμένος και απτις δυο,αλλά κουβέντα να γίνεται ;) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
longshadow Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 μαλλον θα πρεπει να αναρωτιεσαι για το αντιθετο.. αν βρεθει ποτε καμια gibson καλυτερη απο japan les paul! (σεναριο επιστημονικης φαντασιας να βρεθει...αλλα λεμε τωρα) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
studio54GR Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 για λέγε εντυπώσεις 8) 8) όχι ότι δεν είμαι σίγουρος πως είσαι εκστασιασμένος και απτις δυο,αλλά κουβέντα να γίνεται ;) Δεν τις έπιασα στα χέρια μου ακόμα.... Την Μεγάλη Εβδομάδα θα έρθουν. Αν κρίνω όμως από την ΤΟΚΑΙ..... Gibson ΔΕΝ πληρώνω τσάμπα και Fender Δεν ξαναγοράζω. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
whiteNoise Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 μαλλον θα πρεπει να αναρωτιεσαι για το αντιθετο.. αν βρεθει ποτε καμια gibson καλυτερη απο japan les paul! (σεναριο επιστημονικης φαντασιας να βρεθει...αλλα λεμε τωρα) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D για λέγε εντυπώσεις 8) 8) όχι ότι δεν είμαι σίγουρος πως είσαι εκστασιασμένος και απτις δυο,αλλά κουβέντα να γίνεται ;) Δεν τις έπιασα στα χέρια μου ακόμα.... Την Μεγάλη Εβδομάδα θα έρθουν. Αν κρίνω όμως από την ΤΟΚΑΙ..... Gibson ΔΕΝ πληρώνω τσάμπα και Fender Δεν ξαναγοράζω. ;) δε τα λεω μονο εγω φιλε longshadow προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
studio54GR Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 Δόξα τω Θεώ λέμε.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Είχα διαβάσει σε πολλά φόρουμ για Japs τις δεκαετίας του 80.... Όταν έπαιζα την δεκαετία του 80, λέγαμε ας βρούμε κάτι να μας κάθετε στο χέρι καλά και να παίζει ικανοποιητικά.... και αγοράζαμε EKO, ARIA, DAION ;D ;D ;D ;D ;D Κάτι κουφές για μας μάρκες.... γνήσιες με το μακαρόνι.... Κι όμως θυμάμαι ότι έχω πιάσει καταπληκτικά κομμάτια από αυτές.... Μια ΕΚΟ (archtop style), μια ARIA (Superstrat style) μια μαύρη Daion (strat) τύφλα να έχουνε οι USA Classic. Kαι σήμερα ξαναψάχνουμε τέτοιες κιθάρες που παίζαμε τότε δικαίως φυσικά διότι ειδικά μερικές Ιαπωνικές είναι τόσο καλύτερες από σημερινές που σε πιάνει αγοραστικό αμόκ. Δάνεισα την ΤΟΚΑΙ σε παιδικό μου φίλο (ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες που έχω ακούσει ποτε) και δεν μου την επιστρέφει.... έχει πάθει πλάκα σε τέτοιο βαθμό που σώνει και καλά θέλει να μου πάρει την μία από την τριάδα Vintage Japs.... (TOKAI BURNY GRECO). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
whiteNoise Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 εχουν κατι μαγικο αυτες οι κιθαρες (vintage japan les paul)που θα τις προτιμουσα ακομη και αν ηταν ακριβοτερες απτις gibson. απιστευτη αισθηση που κανει τα δυσκολα-ευκολα στο παιξιμο και με απιστευτο ηχο. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση