Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Μέχρι πριν λίγο καιρό ήμουν φανατικός αντί-fender.

Αλλά λίγο ο superfunk με τα κολλήματά του :D ,λίγο το ότι άρχισα να παίζω και άλλα πράγματα εκτός από metal (μη φανταστείτε τίποτα country,απλά στυλ u2κλπ),λίγο το ότι τελικά αυτές οι tele είναι όμορφες....Σε κάποια φάση θα γίνω "προδότης" και θα αποκτήσω κάτι fender-οειδές.

Η μεγάλη μου αγάπη όμως παραμένει η les paul!Τον έρωτα για τις explorer τον ξεπέρασα,αφότου απέκτησα μία...

one colour: black - and shades of grey

Δημοσιευμένο

Εγώ δεν παίζω με Fender μέχρι στιγμής... Αλλά σκέφτομαι να μαζέψω budget και να αποκτήσω καμιά "Warmoth", με καμια 700αριά ¤, που να ξεπερνάει σε ήχο τις Fender... ;) Α ρε SUPERFUNK τι μας κάνεις ! Θα δείξει !

i]

Δημοσιευμένο

Σίγουρα αλλά είδες οτι ο φίλος μας ξεπέρασε το κόμπλεξ του :wink: οπότε κάτι καλά βγήκε απο την ιστορία :!: Αλλά επειδή δεν είναι όλα fender ας ακουστεί και η αντίθετη άποψη. :) Έτσι να πειράξουμε λίγο τους fenderlovers :twisted: :D

You are wrong f**ked and overatted...

Δημοσιευμένο

Εγω πιστευω πως αν θελω εχω ηχο fender με την ibanez μου(πενταθεσιος επιλογεας κλπ)ισως αν αλλαξω και μαγνητες να ειμαι πιο κοντα στον ηχο της.η ταστιερα της ibanez μου αρεσει περισοτερο..θα με ενδιαφερε η αγορα μιας fender γιατι οχι...για λογους image και ιστοριας..

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Δημοσιευμένο

Μεγάλη μου αγάπη η Les Paul:,

όμως θέλω πολύ και μια strato, και μια PRS, μια Huber:

...τις θέλω όλες !!!

les_paul2.jpg

Resize_of_7Godlyd3.jpg

Resize_of_4Godlyd1.jpg

EDITED BY SUPERFUNK

www.intravenus.gr

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό