RogerWaters15 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Επειδή έχω συνηθίσει στον Marshall που έχει ένα input είδα σε φωτογραφίες του Super 60 ότι έχει low και high input άλλα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θα είναι γιατί αν έχει σχέση με τον ήχο,αυτό δεν ρυθμίζεται και με το equalizer??? Υ.Γ.Για πολλούς η απορία είναι ηλίθια αλλά την έχω καιρό... ;D ;D ;D ..but the sun is eclipsed by the moon...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Απο οσο ξερω-αμα κανω λαθος διορθωστε με-ειναι για μαγνητες με μεγαλη εξοδο ή χαμηλη αντιστοιχα, ωστε να προσαρμοζεται το σημα καταλληλα What frequency are YOU getting?
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Απο οσο ξερω-αμα κανω λαθος διορθωστε με-ειναι για μαγνητες με μεγαλη εξοδο ή χαμηλη αντιστοιχα, ωστε να προσαρμοζεται το σημα καταλληλα Οι single coil τι έξοδο 'εχουν? ..but the sun is eclipsed by the moon...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Δεν εχει να κανει με το αν ειναι single ή humbucker. Κοιτα μοντελο και εταιρια των μαγνητων σου, και ψαξε στο site της εταιριας να δεις τι εξοδο εχουν. What frequency are YOU getting?
fenderiarhs Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Απο οσο ξερω-αμα κανω λαθος διορθωστε με-ειναι για μαγνητες με μεγαλη εξοδο ή χαμηλη αντιστοιχα, ωστε να προσαρμοζεται το σημα καταλληλα Οι single coil τι έξοδο 'εχουν? υπαρχουν single coils με μεγαλη εξοδο με μεγαλη εξοδο και με μικρη.......συνηθως στο low βαζεις οργανα με χαμηλο output και στο high με μεγαλη εξοδο (πχ actives) 2 things are infinite:the universe&human stupidity
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Δεν είχα ποτέ δικό μου τέτοιο ενισχυτή, αλλά έχω την αίσθηση ότι τα "low" και "high" αναφέρονται στα gain* των αντίστοιχων εισόδων. Δηλαδή αν ένα συγκεκριμένο σήμα στην "low" είσοδο "αρπάζει" ελαφρά, στην "high" θα "αρπάζει" λίγο περισσότερο. Δηλαδή high output όργανο πρέπει να το βάλεις στην "low" για να καθαρίσει. (Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος) *Μπορεί να είναι απλά μια διαφορετική διαίρεση προς ένα κοινό stage προενίσχυσης.
spiegate7 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Σωστός ο harilatron.Στον HRD που έχω η low input έχει -6dB από την high input για να συνδέονται οι high gain μαγνήτες όταν δεν θες να αρπάζει εύκολα.. ;).Είναι πολύ χρήσιμο feature...Βέβαια,όταν βάλεις 2 κιθάρες(1 στην κάθε είσοδο) τότε αυτόματα γίνονται και οι 2 ίδιες..για την ακρίβεια γίνονται και οι 2 high :'( Μυστικό:Τα 80's είναι κιτς πλεον...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 σωστα, εκ παραδρομης τα εγραψα αντιστροφα......στο low μπαινουν κιθαρες με μεγαλυτερη εξοδο(px actives) και στο high me μικροτερη εξοδο. 2 things are infinite:the universe&human stupidity
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση