longshadow Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 graikylia.........very nice!!
trigga Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Ο Σούκας είναι θεός στην κιθάρα παιδιά και έχει μοναδικό ήχο νομίζω.Έχει ο πατέρας μου σε βινύλιο ενα δίσκο σόλο και δεν ξέρει τι παίζει ο άνθρωπος.Τσιφτετελοκατάσταση βέβαια αλλά δεν είναι καθόλου άσχημο το σόλο.
elavd Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Μόλις έβαλα flat χορδές στην 335 και είπα να δοκιμάσω πώς ακούγεται. Έγραψα κάτι πολύ γρήγορα jam-άροντας πάνω στο ..."backing track" σου longshadow ;D Χάρηκα πολύ για τον αρκετά jazzy ήχο που μπορεί να βγάλει το όργανο με αυτές τις χορδές. :) Συγνώμη προκαταβολικά longshadow, για αυτό που θα ακούσεις... :-\ http://www.box.net/shared/6a7pgqz48k www.facebook.com/YourPaintedSmile
elavd Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 ... ... ... Κατάλαβα... :-\ ... ... ... Ξανα-βάζω roundwound... 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile
dkall Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 ???? ???? Εγω παω να αγορασω flat χορδες....... ...γηρασκω αει διδασκομενος...
elavd Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 ???? ???? Εγω παω να αγορασω flat χορδες....... Δεν άκουσα γνώμη από κανέναν οπότε το έπιασα το υποννοούμενο...:P www.facebook.com/YourPaintedSmile
dkall Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 ..απλως εμειναν ολοι αφωνοι για το πως παιζει μια Gibson 335 και με flat χορδες ...... ...γηρασκω αει διδασκομενος...
elavd Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Αν είχα δυνατότητα θα σου ... μηδένιζα το κάρμα ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ πήρα ήδη φλατ χορδές... LEGO people live in houses made of their own flesh.
elavd Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Ρε Εγώ πήρα ήδη φλατ χορδές... Κι εσύ τεκνό Βρούτε? Ρε κόφτε το δούλεμαααα www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση