Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Έχεις ακούσει την εκτέλεση του SANTANA; (Δεν είναι bossa αλλά εκεί βασίστηκα...)

να σου πω την αληθεια, οχι... 

Άκουσε εδώ ένα απόσπασμα:

http://www.amazon.com/Brothers-Santana/dp/B000001E71

To κομμάτι είναι το: En Aranjuez Con Tu Amor από το δίσκο "Santana Brothers"

www.facebook.com/YourPaintedSmile

• Απαντήσεις 142
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Πολύ ωραίο το κλιπ! Αν κάνεις κλιπ με γκάζι, προτείνω το σόλο του Everything I do I do it for you (Bryan Adams).

Ε όχι και Bryan Adams. Κάτι από Clapton εποχής Cream (τότε που έπαιζε ακόμα με σοβαρές κιθάρες δηλαδή  :P :P) θα ήταν πιο κατάλληλο...

Εγώ το βρίσκω απ'τα καλύτερα σκαφάτα σόλο. Τι σημασία έχει που τραγουδάει ο Bryan Adams? Υπ'όψην σου γράφει αμετανόητος metaller-hard rocker  ;)

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Δημοσιευμένο

Μου αρέσει που μιλάτε για το τι σόλο θα παίξω, θεωρόντας δεδομένο ότι μπορώ να το παίξω... AAAAXAXAXAXAXA

Μήπως να παίξω κάτι σε Carlton τελικά; Ή μήπως θέλετε κάτι πιο κλασικό; Pat Martino ας πούμε; Tal Farlow; ;D ;D

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημοσιευμένο

Μου αρέσει που μιλάτε για το τι σόλο θα παίξω, θεωρόντας δεδομένο ότι μπορώ να το παίξω... AAAAXAXAXAXAXA

Μήπως να παίξω κάτι σε Carlton τελικά; Ή μήπως θέλετε κάτι πιο κλασικό; Pat Martino ας πούμε; Tal Farlow; ;D ;D

Παίξε ότι γουστάρεις my friend, το αλαλάζον κοινό αναμένει με λαχτάρα την κάθε σου κίνηση  :D

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Δημοσιευμένο

Πάντα σεμνό και ταπεινό αυτό το παιδί... ;D

Δημοσιευμένο

Καλά όχι ότι δεν παίζεται και με Strat...

μα ηταν μικρος και αμυαλος τοτε ο...Λαρρης!!...μεχρι και μαλλια ειχε!!...........(παντως αν οντως θελετε να ακουσετε ενα ειδος οπου η 335 διαπρεπει βαλτε high tv ΤΩΡΑ!!) ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...