jacob26 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 βασικα οι thinline δεν εχουν το κλασσικο λουκ εχουν αυτο το περιεργο pickguard και το περιεργο switch . Επισης , δεν υπαρχει semi-hollow thinline με διπλο μπροστα και μονο πισω .
studio54GR Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Νομίζω ότι υπάρχει..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Νομίζω ότι υπάρχει..... Δεν υπαρχει. Αν θες Fender & Thinline θα παρεις την κλασσικη www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
jacob26 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 γινεται στην κλασσικη thinline να αλλαξω το pickguard και τα κουμπια και τον επιλογεα και να βαλω αυτα που εχει η κανονικη tele?
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 γινεται στην κλασσικη thinline να αλλαξω το pickguard και τα κουμπια και τον επιλογεα και να βαλω αυτα που εχει η κανονικη tele? δυστηχος οχι γιατι τo routing ειναι διαφορετικο! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
zoo Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 γινεται στην κλασσικη thinline να αλλαξω το pickguard και τα κουμπια και τον επιλογεα και να βαλω αυτα που εχει η κανονικη tele? Αν και περι ορεξεως ..... ??? Το pickguard και γενικως το στυλ της thinline ειναι ανπεχταμπλ 8) Οσο για τον μονο μαγνητη μπροστα ....που θες να αλλαξεις με διπλο , αυτος ειναι ολα τα λεφτα στις τελε. Ξανασκεψου το! It's only Rock 'n' Roll .....................
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 γινεται στην κλασσικη thinline να αλλαξω το pickguard και τα κουμπια και τον επιλογεα και να βαλω αυτα που εχει η κανονικη tele? οχι δεν γινεται,αναγκαστικα πας σε partscaster με τετοιο σωμα & pickguard www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Οσο για τον μονο μαγνητη μπροστα ....που θες να αλλαξεις με διπλο , αυτος ειναι ολα τα λεφτα στις τελε. Ξανασκεψου το! εεεεε,δεν θα το ελεγα ακριβως..(στις περισσοτερες απο μονος του ειναι για τα πανηγυρια ;D ;D) ,ο πισω ειναι ολα τα λεφτα και με εναν mini hum μπροστα ειναι super ;) (βεβαια αν καποιος θελει να παιζει στη μεση,& με τους 2 μαγνητες παραλληλα δηλ.,οι κλασσικοι τελε μαγνητες ειναι οντως απαιχτοι. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
zoo Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 εεεεε,δεν θα το ελεγα ακριβως..(στις περισσοτερες απο μονος του ειναι για τα πανηγυρια ;D ;D) ,ο πισω ειναι ολα τα λεφτα και με εναν mini hum μπροστα ειναι super ;) (βεβαια αν καποιος θελει να παιζει στη μεση,& με τους 2 μαγνητες παραλληλα δηλ.,οι κλασσικοι τελε μαγνητες ειναι οντως απαιχτοι. ;) Μπερδεψαμε το πισω με το μπρος μου φαινεται ;D Τι ιδιο πραγμα λεμε Εγω με το μπροστα ενοουσα τον πρωτο απο την γεφυρα δηλ τον bridge. It's only Rock 'n' Roll .....................
Jasemeister Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Δηλαδή Νίκο εγκρίνεις την επιλογή μου για 52 hot rod με τον Duncan mini...μαμάκερ που απ'ότι ξέρω έχει και παχιό μπράτσο; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση