Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Παίδες, μακρια απο τις Telecaster... ...δεν φτάνουν για όλους! ;D μπα εχω να..δωνω ακομα...οκαδες!! ;D ;D πλακα - πλακα οι μισες εδω μεσα απο εμενα ξεκινησαν ;D ;D ;D να & αλλες 3 ομορφουλες απο εμενα 1971 stock 1955 stock (οχι δικη μου αλλα οποτε ειμαι Γερμανια την ...χαϊδευω ολημερις ;D ;D) & μια esquire με αναποδο μαγνητη (τωρα εχει αποκτησει και neck pickup) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
studio54GR Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Επιτέλους κι ένα ωραίο χρωματάκι. SF η esquire πρέπει να έχει ενδιαφέρον ήχο με το ανάποδο plate.... FFMakis δεν φτουράς.... ;D :D ;D :D ;D Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Vrass Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Ερώτηση ίσως λίγο εκτός κλίματος... Οι esquire, πλην της απουσίας neck μαγνήτη και της διαφορετικής συνδεσμολιγίας, τι άλλες διαφορές έχουν από τις κλασσικές tele? Κατασκευαστικά εννοώ. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
bihlas87 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Οι esquire, πλην της απουσίας neck μαγνήτη και της διαφορετικής συνδεσμολιγίας, τι άλλες διαφορές έχουν από τις κλασσικές tele? Κατασκευαστικά εννοώ. Παραλληλα πρεπει να κατασκευαζοταν για μερικα χρονια, αρα λογικα καμια. Ο διακοπτης ομως τι δουλεια κανει, ειχαν και οι πρωτες? Επισης, προσφατα ειχα δει μια φωτο του πρωτοτυπου της broadcaster του 48-49 αν εξαιρεσουμε το αχωνευτο headstock, θα ηταν ενα πολυ ενδιαφερον project για partscaster...
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 ^έχει μεγαλύτερο nut ή απλώς έτσι φαίνεται; BTW στο Noiz καλύτερα θα ήταν να τεθεί το θέμα "ποιος δεν παίζει με tele"... :P When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
bihlas87 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 ^έχει μεγαλύτερο nut ή απλώς έτσι φαίνεται; Εχει μια μικρη κλιση η κιθαρα, φαινεται και απο την πανω πλευρα στο... βυζι ;D
mij Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Γενικά ΔΕΝ είμαι τελεκαστεράκιας ;D ;D ;D(ευτυχώς με.....ευλόγησε ο ύψιστος ;D ;D ;D) αλλά έχω και εγώ μία στην (μικρή πλέον :'()συλλογή μου... Με 11αρες καραφλές πάνω, τη χρησιμοποιώ κατά κύριο λογο για jazz παίξιμο με τον neck μαγνήτη και το tone στο 3. Μιλάμε για τόνους πάχος ο ήχος... Αλλά ακόμα και με flatwound το...twang που ψάχνουν μερικοί είναι...άπλετο...και ανελέητο... ;D ;D ;D Signature model from THE man himself!!! 1989 το έτος και ash to the bone με one piece maple το μπράτσο....
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Ερώτηση ίσως λίγο εκτός κλίματος... Οι esquire, πλην της απουσίας neck μαγνήτη και της διαφορετικής συνδεσμολιγίας, τι άλλες διαφορές έχουν από τις κλασσικές tele? Κατασκευαστικά εννοώ. οχι ειναι ακριβως ιδιες (εχουν ακομα και το ιδιο routing κατω απο το pickguard) Ο διακοπτης ομως τι δουλεια κανει, θεση 1: hardwire ο μαγνητης στο output χωρις tone control θεση 2: κανονικα ο μαγνητης με tone control θεση 3: fix setting με κομμενα τα πριμα www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
makispoll Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 οχι ειναι ακριβως ιδιες (εχουν ακομα και το ιδιο routing κατω απο το pickguard) θεση 1: hardwire ο μαγνητης στο output χωρις tone control θεση 2: κανονικα ο μαγνητης με tone control θεση 3: fix setting με κομμενα τα πριμα δηλ.: θεση 1=θεση 2 με τερμα ανοιχτο το tone? και θεση 3=θεση 2 με τερμα κλειστο το tone?
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2009 δηλ.: θεση 1=θεση 2 με τερμα ανοιχτο το tone? και θεση 3=θεση 2 με τερμα κλειστο το tone? οχι εχουν τελειως διαφορετικο ηχο μια και στην 1 φευγει εντελως το tone control ,ενω στην 3 επεμβαινει ενας capacitor. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση