tanas6 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Φίλε Jimss ευχαριστώ για τα καλά νέα! Μου αρέσει πόλη το γεγονός ότι υπάρχει to VA. Αργότερα βάζουμε και καμία καρτουλα και είμαστε καλυμμένοι σχεδόν απ ’όλες τις μπάντες ! Άντε και καλές αγορές. ;D
UnderGround Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Ρε συ βρήκες πουθενά το demo που έκανε ο Clif Marsiglio? http://community.sonikmatter.com/forums/index.php?showtopic=39054&pid=234793&start=0&#entry234793 Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image...
jimss Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Ευχαριστώ. Το ξετρύπωσα πριν 2 μέρες από το site. Για όποιον το ακούσει η σειρά των ήχων είναι η εξής: 1. PC2 recorded by TJ -- this is pretty close to what we are all use to (I'll get my 2600 soon) 2. PC3 NewTripleStrike 3. PC3 WarmPiano 4. PC3 MonoGrandPiano 5. PC3 KenBurns Upright Piano 6. PC3 Smile/RkyRaccoon 7. PC3 Beaten in Rhds
UnderGround Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Αν και ιδια δειγματα,ειναι παρα πολυ ωραιοι οι ηχοι...... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image...
jimss Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Το πιάνο προγραμματίστηκε ξανά από το μηδέν. Και απ' ότι φαίνεται άξιζε τον κόπο! Ακούγεται πιο πλούσιο από πριν. Πολύ καλή προσθήκη είναι επίσης και το Rky Raccoon για τους λάτρεις της Honky Tonk.
UnderGround Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Το πιάνο προγραμματίστηκε ξανά από το μηδέν. Και απ' ότι φαίνεται άξιζε τον κόπο! Ακούγεται πιο πλούσιο από πριν. Πολύ καλή προσθήκη είναι επίσης και το Rky Raccoon για τους λάτρεις της Honky Tonk. Oxι μονο το πιανο αλλα ολοι οι ηχοι ξαναπρογραμματιστηκαν.....Τα ηλεκτρικα του πιανα θα ειναι περιπου 10 layers το καθενα.Απιστευτος ηχος.....Και το kb3 θα ειναι ξανασχεδιασμενο με καινουργιο leslie effect.Ανυπομονω να το ακουσω,αν οχι να το αγορασω..... ;) Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image...
jimss Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 ''Kurzweil did it again...''. Πάρε και 16 ανεξάρτητους arpeggiators... Έτσι για να μην ξεμείνεις ρε αδερφέ..
UnderGround Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 ''Kurzweil did it again...''. Πάρε και 16 ανεξάρτητους arpeggiators... Έτσι για να μην ξεμείνεις ρε αδερφέ.. Μονο 16....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ..... :o Και που να βγει το Κ3000......θα ριξουμε πολυ γελιο..... ;D Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΙΑΝΟ!!!!!
UnderGround Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Σου εχω ετοιμο kurzweil εσενα,μην ανυσηχεις.... 8) Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση