UnderGround Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Mια πρωτη γευση,χωρις φοβερη ποιοτητα ηχου.... http://youtube.com/results?search_query=kurzweilmusicsystems&search=Search Ενα ακομη link με λιγο καλυτερη ποιοτητα ηχου.... http://www.myspace.com/kurzweilmusicsystems Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image...
kokostur Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ένα σκαλοπάτι πάνω από το PC2. Η τιμή του είναι λιγάκι... Ο Θωμάς το έχει 2300 €. Μάλλον λιγάκι τσουχτερό. Για να δούμε όμως.
UnderGround Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Εαν διαβασεις τα specs και τι προσφερει,δεν το θεωρω καθολου ακριβο.... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image...
jimss Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Κατά τα μέσα Μαρτίου μας έρχεται...Underground μάζεψες λεφτά?
kilon Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Ωστε αυτό είναι το περίφημο PC3 . Δεν είναι κακό. H τιμή φαίνεται λογική για τις δυνατότητες αυτού του τέρατος. Αντωνάκη όταν είναι να πας να το ακούσεις φωναξέ με. Που ξέρεις , μπορει να είναι το επόμενο μου συνθ 8) www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon
tanas6 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας παιδιά. Οι τιμές (Bon Studio) για το PC3X έχουν ως εξής. 20050- λιανική τιμή, και μετρητής 1800. Νομίζω ότι είναι πολύ καλές. Άντε καλές αγορές και καλά παιξίματα. Τα πρώτα 5 ήδη έχουν πουληθεί! ;D ;D ;D ::) ::) ::)
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Στο δευτερο βιντεο παιζει ο Rudess; :D Μετανιωμενος κανει επιτηδες τετοια επιδειξη, γιατι παρατησε την kurzweil?
tanas6 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 :o ??? Η τιμή είναι βέβαια 2050 και όχι 20050! Sorry.
sPId_x Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 Μιλαμε για Synth ή stage piano? Τυπου Pc1x?
jimss Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 Μιλάμε για synth με μοναδική έλλειψη τη δυνατότητα sampling. Είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς PC το οποίο περιέχει την τεχνολογία VAST της σειράς K, με κάποιες αρκετά σημαντικές προσθήκες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση