panzernik Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 Σκεφτομαι να αγορασω το TYROS 2 .Δεν ειμαι πληκτρας αλλα χρειαζομαι πληκτρα για συνθεση.Νομιζετε οτι το συγκεκριμενο αξιζει τα ( πολλα ) λεφτα του η να στραφω σε κατι αλλο (ισως καποιο motif xs)?
edessaios Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 Ενδιαφέρεσαι μόνο για yamaha?Γιατί δε κοιτάς το korg pa800,ή pa2x ας πούμε? ;D Αν και για σύνθεση πιστεύω είναι πιο άνετο το synth καθώς είναι για αυτή τη δουλειά,και γενικά είναι πιο εύκολα σε αυτόν τον τομέα.Αρμόνιο να κοιτάξεις αν ενδιαφέρεσαι για ρυθμούς.
kilon Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 Σκεφτομαι να αγορασω το TYROS 2 .Δεν ειμαι πληκτρας αλλα χρειαζομαι πληκτρα για συνθεση.Νομιζετε οτι το συγκεκριμενο αξιζει τα ( πολλα ) λεφτα του η να στραφω σε κατι αλλο (ισως καποιο motif xs)? H τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο μπροστά που γίνεται όλο και πιο δύσκολο κάθε μέρα να βρείς ένα όργανο που πραγματικά θα μπορέσεις να εξαντλήσεις τις δυνατότητες του σχετικά γρήγορα. Εγώ έχω το Motif ES 6 για 9 μήνες τώρα και ακόμα δεν έχω ολοκληρώσει ουτε το manual . Οπότε δεν χρειάζεται να ανυσηχείς . Απο εκεί και πέρα είναι τι ενθουσιάζει εσένα , γιατί όταν όργανο σε παθιάζει πραγματικά τότε σίγουρα αξίζει τα λεφτά όλου του κόσμου γιατί η αίσθηση είναι μοναδική . To TYROS 2 σίγουρα είναι ένα κορυφαίο workstation. Απο την άλλη θεωρώ οτι το Motif XS κοστίζει 1000 ευρώ λιγότερο γιατί έχει λιγότερες δυνατότητες αλλά η σχέση απόδοση/τιμή σε αυτό το προϊον επειδή είναι πιο πρόσφατο είναι καλύτερη. Αλλά ακόμα και ένα workstation απο άλλη εταιρεία να διαλέξεις θα έχεις να ασχολήσαι για μια δεκαετία τουλάχιστον. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon
ruffneck Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ πάντως είμαι υπέρ στο xs6,Το όργανο είναι ομορφιά από όλες τις απόψεις. Dance music will never die!!!!!!!
Saitek Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ πάντως είμαι υπέρ στο xs6,Το όργανο είναι ομορφιά από όλες τος απόψεις. Παρομοίως, +1 στο xs ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση