aback Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 ??? ο τύπος είναι άσχετος.... από μαγειρική.... :D από μπάσσο, τί να πούμε... κι αν του βγάλεις τα εφέ, κι αν αφήσει τα αρπέζ, ο άνθρωπος κατέβηκε απ' το διάστημα! μελέτη, μελέτη, μελέτη και φαντασία. πράγματα σπάνια στη χώρα που ζούμε. (ξέρω θα πέσετε πάλι να με φάτε..), δεν πειράζει φαινομένων έργων περιττόν εστί μακρολογία.
PARIS_K Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 εχω μια απορία,σε 2 ποστ αναφέρατε οτι οτι ο τύπος εχει πολλά εφε,εννοείτε οτι παίζει εφετζίδικα ή οτι εχε εφφε σε μηχανήματα,γιατί εγω δεν ακούω να έχει περάσει το μπασσο απο κανένα εφφε.. www.beatonboard.com
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Τρομερος ειναι...ΜΠΑΣΙΣΤΑΣ δεν ειναι... ::) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
PARIS_K Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Delay ? δέν έχει delay,απλα ο τύπος με τον τρόπο που παίζει φαίνετε σαν να έχει εφφέ,αν προσέξεις σε κάτι στιγμές π σταματάει δέν ακούγετε τίποτα. www.beatonboard.com
aback Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 paris_k ν' αγιάσουν τα χεράκια σου μ' αυτά που γράφεις.όσο για τ' αυτάκια σου, πολλά συγχαρητήρια. συμφωνώ και επαυξάνω. (πως λέμε χάθηκε η μπάλα; ε! κάπως έτσι).
Remember-Lizzy Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2007 Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά το ενδιαφέρον είναι πως παίζει με τις χορδές ανάποδα! Δηλαδή οι μπάσες χορδές ξεκινούν απο κάτω προς τα πάνω. Πως μπορούν και παίζουν έτσι μερικοί μπασίστες απορώ...
panagiotis Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2007 Πως μπορούν και παίζουν έτσι μερικοί μπασίστες απορώ... είπαμε δεν είναι μπασίστας.... ;D ;D ;D ;D Βass is a state of mind...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση