pkole Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2007 Δεν ξέρω αν έχω κάνει την ερώτηση σε λάθος κατηγορία αλλά δεν βρήκα κάποια καταλληλότερη. Ξέρει κανείς που θα μπορούσα να βρω στην Αθήνα ένα τέτοιο καλώδιο (midi σε 4 rca); Για δείτε και το σχετικό link. http://store.a2zcable.com/avb55-6.html
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Πρωτη φορα βλεπω τετοιο καλωδιο!!!!! Μεταφερει midi δεδομενα ή ειναι για audio χρηση?
pkole Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Είναι για audio. Μεταφέρει playback και record.
wasted Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Μπορείς να ζητήσεις από κάποιο σοβαρό ηλεκτρολογικό κατάστημα να στο φτιάξουν. Empty Rooms
kontras Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Δεν ξέρω που μένεις, ίσως να σου πέφτει πολύ μακριά, αλλά ένα καλό κατάστημα είναι ο Μίχος στην Χαλανδρίου (κοντά στο φανάρι με τη Μεσογείων) Dreamers come and go, but a dream's forever
pkole Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Είναι αρκετά κοντά μου (μένω στο Γέρακα). Μήπως υπάρχει και κανένα τηλέφωνο;
kontras Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Δεν έχω ρε γμτ... κι εμένα επειδή είναι δίπλα πετάγομαι και ρωτάω κατευθείαν. Σόρι μαν Dreamers come and go, but a dream's forever
pkole Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Δεν υπάρχει πρόβλημα. Είπα μήπως και το είχες. Πάω να δω. Ευχαριστώ.
pkole Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Για όποιον ενδιαφέρετε, τελικά βρήκα το καλώδιο στο Ράδιο Κατουμά http://www.katoumas.gr/
taskor Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Τι μου θυμισες τωρα!Tετειο πενταπολικο φις εβγαζε(μαλλον i/o) ενας grundig ενισχυτης που ειχα,του '80 περιπου μοντελο αντι για RCA.Γερμαναρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση