Angelos Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2005 Τόσο χάλια είναι η GT6? :? Δεν την έχω δοκιμάσει' date=' αλλά η BOSS έχει γενικά καλή παράδοση στα γκάζια.[/quote'] Η -υποκειμενική- μου γνώμη είναι ότι τα πολυεφφε (τα καλά, όχι όλα) θέλουν χρόνο, ψάξιμο και γνώσεις για να βγάλουν καλό ήχο. Και αν κανείς δεν διαθέτει τα παραπάνω ...
crimson Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2005 ϊσως δεν είναι το πιο κατάλληλο θέμα για να το γράψω, αλλά εδώ: www.btinternet.com/~ladywood8/manuals.html μπορείτε να βρείτε τα manual για προϊόντα της tech 21. Ματιά - Διακοπές - Συνταγές - Επαγγελματίες - Ημερολόγιο - Διάφορα διόλου αδιάφορα - Σύνδεσμοι - Βιβλιοθήκη - Ρίξε μια ματιά! www.matia.gr
ikon Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2005 Η -υποκειμενική- μου γνώμη είναι ότι τα πολυεφφε (τα καλά' date=' όχι όλα) θέλουν χρόνο, ψάξιμο και γνώσεις για να βγάλουν καλό ήχο. [/quote'] Πολύ σωστά. Στο harmony central που διάβαζα τις κριτικές για τη gt6 πολλοί έλεγαν ότι τα presets είναι χάλια (όντως είναι) και συνιστούσαν το γνωστό: "read the manual" για καλό ήχο. Τώρα για το αν είναι καλό πολυεφφέ ή όχι, φαντάζομαι ότι η gt6 δεν είναι G-Force αλλά ούτε zoom. Σοβαρά το Tri-AC είναι καλύτερο απο το tri-OD?? Αυτός που μου είπε για το tri-OD ισχυριζόταν ότι έχει τρομερή παραμόρφωση...φαντάσου τότε το Tri-AC..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση