animae Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ κοιτάω την parkeria πάντως :P:P Mεγειές! Κill the wise one!
Heatseeker Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Πωωωωω..... Δε φτάνει που είναι PRS, δε φτάνει που είναι McCarty, είναι ΚΑΙ GOLDTOP! Χαλαρά στο top 5 μου η συγκεκριμένη κιθάρα. Η ζήλια έχει βαρέσει κόκκινο, απλά... Μεγειές, καλόπαικτη
aposperitis7 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Μπραβο φιλε,πηρες εξαιρετικο οργανο(αν και αυτο το χρωμα,δεν ειναι του γουστου μου)...αν επιτρεπεται,ποσα εδωσες?
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 εχει λευτα ο κοσμος...να την χαιρεσαι κ να δουμε κ κανα κλιπακι fender k agios o theos
alderbody Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 αν και μισω τον PRS και τα εργα του, με 'γεια! ωραιο κομματι :o wood matters
Acanthor Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 Τί να πει κανείς για το κομμάτι αυτό... :-X Απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Να'σαι καλά φιλαράκι να τη χαίρεσαι! Και να μη στη ματιάξουν ρεεεεεε!! ..there's too much panic in this town...
faltsoo Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ καλοριζικη μας βαζεις σε πειρασμους μερες που ειναι. :) one more pls ....
orbital Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ κοιτάω την parkeria πάντως :P:P Mεγειές! Κι εγώ αυτή χάζευα ;D ;D ;D ;D μεγειά!
studio54GR Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 http://www.thomann.de/gr/hohner_g3t_bk.htm Eμένα μου μπήκε αυτή στο μάτι..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
backys Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2007 Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια !!!!!!!!!!!!! Κλιπακια και περισοτερες φωτο μολις προλαβω :-[ Τωρα τον ελαχιστο χρονο που μου μενει προσπαθω να τον περναω παιζοντας ;D Σα να αρχιζει να μ'αρεσει το wide fat μπρατσο :D :D :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση