backys Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Το καινουργιο μου μωρο!!!!! Paul Reed Smith 2004 McCarty Brazilian No 377 απο 500. ΕΧΩ ΧΕΣΤΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Περισσοτερες και καλυτερες φωτογραφιες σε λιγo καιρο στο gear section...
nuno Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Respect!!! Καλορίζικη και καλές πενιές ;)
Alex-is Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Τελεια! Καλοπαιχτη ευχομαι! www.myspace.com/alexiguitar
fatalv Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 απιστευτη!!! :o :oκαλά παιξίματα!!! :D Υ.Γ. Πρέπει να είσαι οπαδος του Steven Wilson (Porcupine Tree)... 8) μοιάζει πολύ με τη δικιά του/....Κάνω λάθος για τη διπίστωση; ...από την πολλή γκαργκανέλα.
makispoll Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 AAAAAAAAAX λες επειδη δεν πιστευω στον Αγιο βασίλη να μην εχω κι εγω μια τετοια κιθαρα? Καλοπαιχτη ! Οποτε μπορεσεις στειλε κανα κλιπακι να την ακουσουμε κι εμεις......
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Μπράβο καλορίζικη είναι σκέτο μανούλι, ότι πρέπει για τα Χριστούγεννα 8) Χμ, κάτσε μπας και μας κάτσει και μας τίποτα: "Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, ΘΕΛΩ ΜΙΑ PRS 513 ΤΩΡΑ! Φιλικά, Jasemeister" :D :D :D :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 απο εναν μη φαν των prs ......ομορφη...... ;D ;D ;D ;) ;)....Μεγειες 2 things are infinite:the universe&human stupidity
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Είδες πουλάκια ε; Καλόπαιχτη αρχηγέ μου... Είναι χλίδα αυτές οι κιθάρες... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
kultura Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Κούκλα είναι!!! :o Και... πόσο πάει το μαλλί;
spy Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Μεγειές! Από τα καλύτερα χρώματα που έχω δει ποτέ σε PRS. ;D ;D Χμ, κάτσε μπας και μας κάτσει και μας τίποτα: "Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, ΘΕΛΩ ΜΙΑ PRS 513 ΤΩΡΑ! Φιλικά, Jasemeister" :D :D :D :D Πάντως εγώ έστειλα γράμμα στον Άγιο Βασίλη και έπιασε. Λεπτομέρειες μετά την παραλαβή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση