Macubert Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 Ο καλύτερος πιανίστας όλων των εποχών είμαι εγώ!... Και για να ακούγεται και κάτι σοβαρό, Μπενετάτος και Κοντραφούρης από τους καλύτερους... pedals in everything
IraklisZS Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2010 Οι δικοί μου αγαπημένοι: 8) Richard Wright - PINK FLOYD Peter Bardens - CAMEL John Lord - DEEP PURPLE Keith Emerson - EMERSON, LAKE & PALMER Tony Banks - GENESIS Kerry Minnear - GENTLE GIANT Steve Walsh - KANSAS Kevin Moore - DREAM THEATER, FATES WARNING Francois Cahen & Jean-Luc Manderlier - MAGMA Mark Kelly - MARILLION Clive Nolan - PENDRAGON, ARENA Joie Hinton - OZRIC TENTACLES Richard Barbieri - PORCUPINE TREE Flavio Premoli - PREMIATA FORNERIA MARCONI Vitorio Nocenzi & Giani Nocenzi - BANCO DEL MUTUO SOCCORSO Toni Pagliuca - LE ORME Rick Wakeman - YES Fredrik Hermansson - PAIN OF SALVATION Chris Ingles - SHADOW GALLERY Mike Pinella - SYMPHONY X Peter Wiberg - OPETH, SPIRITUAL BEGGARS Eddie Jobson - UK Hugh Banton - VAN DER GRAAF GENERATOR (σ.σ. ΚΑΜΙΑ σειρά προτίμησης δεν χρησιμοποιήθηκε παραπάνω, με εξαίρεση τον Rick Wright) +1 για τον Pinella! (και φοβερός δίσκος στο αβαταρ ;D) a classic player now...
fatalv Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 +1 για τον Pinella! (και φοβερός δίσκος στο αβαταρ ;D) Να είστε καλά, τα σέβη μου, συνομήλικε κύριε Ηρακλή... :) 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση