Nicholas_Chili Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Tony MacAlpine Christian "Flake" Lorenz Ian Stewart Wolfgang Amadeus Mozart :P
rocka-vic Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Θα γράψω δύο που μου ρχονται στο μυαλο. ::) Πληκτράς: Zawinul 8) Πιανίστας: Herbie Hancock 8) Χωρίς να τους διακρίνω από άλλους που μπορώ να σκεφτώ... It dont mean a thing, if it ain't got that swing...
yannis Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Από jazz θα έβαζα με 1000 τον John Medeski και τον Jamie Saft - όχι τόσο για την τεχνική τους αλλά για το στυλ τους (διότι αν ψάξουμε βιρτουόζους είναι χιλιάδες, με πρώτη και καλύτερη τη γιαπωνέζα Hiromi)
macron Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 Άσχετα από τους κλασικούς οι οποίοι είναι εκτός συναγωνισμού , από πληκτράδες έχω ξεχωρίσει μιας και παίζει καθαρά το είδος μουσικής που μου αρέσει τον Reese Wynans (έπαιζε με τον SRV τον ανέφερε και κάποιος άλλος).
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 να βαλουμε και τον Ρικ Ντειβις των Supertramp... www.sonicspace.gr
vagmer Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 να βαλουμε και τον Ρικ Ντειβις των Supertramp... Πασο ! τοτε να βαλουμε και τον Ray Manzarek των Doors.... musique non stop
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 Πασο ! τοτε να βαλουμε και τον Ray Manzarek των Doors.... ;) ας μπει κι αυτος ! ο διοπτροφορος κιμπορντιστας. www.sonicspace.gr
yannakis Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2010 Δεν μπορώ να μην αναφέρω και εγώ τον Λάντσια αλλά και τον Γανωσέλη, να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι! Μπράβο τους!
fatalv Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2010 Οι δικοί μου αγαπημένοι: 8) Richard Wright - PINK FLOYD Peter Bardens - CAMEL John Lord - DEEP PURPLE Keith Emerson - EMERSON, LAKE & PALMER Tony Banks - GENESIS Kerry Minnear - GENTLE GIANT Steve Walsh - KANSAS Kevin Moore - DREAM THEATER, FATES WARNING Francois Cahen & Jean-Luc Manderlier - MAGMA Mark Kelly - MARILLION Clive Nolan - PENDRAGON, ARENA Joie Hinton - OZRIC TENTACLES Richard Barbieri - PORCUPINE TREE Flavio Premoli - PREMIATA FORNERIA MARCONI Vitorio Nocenzi & Giani Nocenzi - BANCO DEL MUTUO SOCCORSO Toni Pagliuca - LE ORME Rick Wakeman - YES Fredrik Hermansson - PAIN OF SALVATION Chris Ingles - SHADOW GALLERY Mike Pinella - SYMPHONY X Peter Wiberg - OPETH, SPIRITUAL BEGGARS Eddie Jobson - UK Hugh Banton - VAN DER GRAAF GENERATOR (σ.σ. ΚΑΜΙΑ σειρά προτίμησης δεν χρησιμοποιήθηκε παραπάνω, με εξαίρεση τον Rick Wright) ...από την πολλή γκαργκανέλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση