Kenny46n2 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Είναι απάλευτος ο τύπος!!! Εγώ τα έχασα κι από το "ζέσταμα" που έκανε... Πόσο μάλλον όταν το έκανε κανονικά! Support your local scene.
zephyrous7 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 πρεπει να παιξει ντραμς το παλικαρι!
thanasis b Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Και οπως παντα υπαρχουν και οι παρωδιες..! Αλλο ενα με δαυτον!! ΠΟυ κουναει και το στηθος του!!
apos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Μου θύμισε τον "κακό" δάσκαλο του καράτε κιντ στη φάτσα! Πάντως θα ήταν καλός στο φλαμένκο, αν κρίνω από το ζέσταμα. http://www.10-code.com
kapdrums Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 ....sorry...αργοπορημενος κατα τεσσερις μηνες...αλλα δενμπορεσα να το κρατησω μεσα μου... ;D ;D ;D ;D ο τυπος δεν εχει ιχνος γκρουβ η τεμπο...που πας ρε κακομοιρη....που πας.....
hyperpanos Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Η να τρως σφαλιάρες από αυτόν.... +1000 όχι άλλο κάρβουνο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση