korg_nikos Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 OK τότε αλλάζει... Τι αλλαγές είχε το Kurzweil, μήπως θυμάσαι?
mc Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Είχε αλλάξει κάποια πράγματα στα μενού και εμφανιζόταν σε κάποιο μενού απ'ότι θυμάμαι και το όνομα του κατόχου που του τα είχε ζητήσει ένας φίλος μου μουσικός. Απ'ότι μου είχε πεί τότε, ανάλογα πράγματα είχε κάνει σε Yamaha και Ketron. Αυτά πριν ένα χρόνο περίπου που αγόρασα το Exr-gr5. Στο δικό μου Roland EXR-Gr5 έχει αλλάξει όλα τα preset με δικά μου. Τώρα αν κάνω factory reset όλα επανέρχονται όπως τα θέλω εγώ. Οπότε στην δουλειά δεν κουβαλάω δισκέτες. Έχω όλο μου το πρόγραμμα σε rom. mic
korg_nikos Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Ok τα εργοστασιακά preset έχω βρει πως να τα αλλάζω κι εγώ στα όργανα μου για να βάζω user σε εργοστασιακές θέσεις (δεν ειναι κάτι σπουδαίο και είναι user editable στα korg). Όσο για το άλλο που λες με το όνομα του χρήστη σε διάφορα σημεία στο μενού ακουγεται ενδιαφέρον. Βέβαια εγώ ήθελα να ονομάσω κάποια άλλα πράγματα όπως πχ να δώσω ονόματα δρόμων σε user scales με μόρια αντί να τις έχω σαν user scale 1,2,3....κτλ και να αλλάξω ονόματα των effe που έχω παραμετροποιήσει. Αλλά τώρα που το λες το να γράφει το όνομά σου το synth την ώρα που ανοίγει ακούγεται ωραίο... Eυχαριστώ για την πληροφόρηση
lambrosgg Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Τα .img αρχεία μπορείς να τα κάνεις extracτ με το magic iso. Κάνεις ό,τι αλλαγές θέλεις και με το ίδιο πρόγραμμα ξαναφτιάχνεις ένα καινούριο .img. Γενικά το .img είναι πρωτόκολλο εικόνας cd\dvd όπως τα iso. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση