trolley Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Κιθάρα μόνο προς το τέλος (νομίζω) ότι ακούω.... Τι σταδιάλα, κουφός είμαι; :-[ Είναι πολύ σοβαρή πιθανότητα... Πείτε μου ότι κάνετε πλάκα, γιατί θα σκίσω το καλτσόν (της). Mea Culpa
Earendil Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Μπόμπα λέμε, μπόμπα! Την κιθάρα κι εγώ την ψάχνω... :-[ τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
fenderiarhs Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 ...............με 5-6 βιντεακια απο αυτα που κυκλοφορουν στην αντιστοιχη θεματικη ενοτητα εχω κομπλεξαριστει ασχημα....μηπως πρεπει να παω σε κανενα καθηγητη μπας και ξεκολησω απο τα ιδια και τα ιδια?....... ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) 2 things are infinite:the universe&human stupidity
panagiotis Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 τρομεροί! Βass is a state of mind...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Ο κιθαρίστας έχει κάποια σχέση με τους συμπαθείς αδελφούς Κατσάμπα; LEGO people live in houses made of their own flesh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση