theokal Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Εχω κατεβασει απο το Internet ενα αρθρο σχετικα με το πως βαφουν μια κιθαρα (ηλεκτρικη) και θα θελα να αρχισω να μαθαινω σαν Hobby!Ξερει κανεις που θα βρω μπογιες για να αρχισω?
alexandros73 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Τα χρωματα αυτα ειναι πολυεστερικα...Τα ιδια που χρησιμοποιουνται για τα σκαφη αναψυχης. Το κακο ειναι οτι ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. Ρωτησε παντως και αν δεις οτι δεν σε συμφερει,ενοχλησε με.Με Π.Μ. Η αλλη φτηνη λυση ειναι η λακα σε ξυλουργο. Η ORIGINAL ειναι η πρωτη.Αν βεβαια εχεις τον εξοπλισμο και την τεχνογνωσια.
toneless Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Μπορείς να βάψεις με σπρέι αυτοκινήτου και μετά να περάσεις 2-3 χέρια βερνίκη. Αν θες σχέδια και πολλά χρώματα, οι λαδομπογιές είναι η καλύτερη επιλογή αλλά δεν μπορούν να δεχτούν βερνίκη με διαλυτικό. Άκου να δεις.
muddygiorgos Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 αν δεν σου ειναι κοπος...μηπως μπορεις να βαλεις το σχετικο αρθρο εδω για να το κατεβασουν κι αλλοι(εγω δλδ..)...???ευχαριστω 2+2=5
theokal Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστω!θα ρωτησω να μαθω ποσο εχουν και μου ευχομαι καλη τυχη!
theokal Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 στειλε μου το αν δεν σου ειναι κοπος...μηπως μπορεις να βαλεις το σχετικο αρθρο εδω για να το κατεβασουν κι αλλοι(εγω δλδ..)...???ευχαριστω θα στο στειλω αλλα πρεπει να το περασω απο το laptop στο pc το αυγκεκριμενο αρχειο!οταν μπορεσω 8α στο στειλω!
muddygiorgos Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 στειλε μου το αν δεν σου ειναι κοπος...μηπως μπορεις να βαλεις το σχετικο αρθρο εδω για να το κατεβασουν κι αλλοι(εγω δλδ..)...???ευχαριστω θα στο στειλω αλλα πρεπει να το περασω απο το laptop στο pc το αυγκεκριμενο αρχειο!οταν μπορεσω 8α στο στειλω! thanks 2+2=5
alderbody Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Καλο θα ειναι να "προπονηθεις" πανω σε κομματια ξυλου για να βελτιωσεις την τεχνικη σου και να δεις πως "καθονται" τα χρωματα - βερνικια. Ειναι κριμα να καταστρεψεις καποιο σωμα προσπαθωντας να μαθεις... Σιγουρα δεν ειναι rocket science αλλα οπως και να το κανουμε θελει εξασκηση... Καλη επιτυχια! ;) wood matters
theokal Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Καλα σιγουρα θα κανω practice καπου αλλου και οχι στις κιθαρες μου γιατι ειναι κριμα να τις χαλασω!εσυ προτεινεις να με λαδομπογιες να δοκιμασω?
alderbody Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 εγω να σου πω την αληθεια "δουλευω" πιο οικολογικα πραματα, οπως "νερομπογιες" στα σωματα και Tung Oil στα μανικια. Το αρχειο που λες οτι εχεις, ειναι απο Stewart Mc Donald μηπως? (Dan Erlewine) wood matters
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση