elavd Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=9cqW-WU5Usk ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ... www.facebook.com/YourPaintedSmile
neeq Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Τα χέρια της μια χαρά τα προγραμμάτισαν. Την έκφραση δε δούλεψαν πολύ ;D Φάνκισσα η εξ'ανατολής νεαρά. Με εξέπληξε.
panagiotis Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ... .....και τα δυο στον Πειραιά.... ;D σοβαρά τώρα τα σπασε....και είχε και ήχο που σπάει κόκκαλα ναούμ.... Βass is a state of mind...
Desafinando Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Δεν έχουν έκφραση αυτές..μετά το Pearl Harbor... ;D..
Alchemist Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 What the ...??? Η κοπέλα σαρώνει άγρια λέμε! Και από παίξιμο και από ήχο και απ' όλα... :) Yes it is!!!
ignantios Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 α ρεε τι μου θυμησατε......την ASIA CARRERA..και αυτη καλη ηταν αλλα σε αλλο οργανο.... ;D κατα τα αλλα πολυ καληαν και ηταν μια πολυ καλα διαβασμενη παρτιτουρα.... ;) RUN FOREST....RUN!!!!
Desafinando Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Ιγνάτιεεε....να σου θυμνήσω και τη Lolo Ferrari?... ;D ;D ;D Συνφωνω κι εγω....καλοδιαβασμένη παρτιτούρα.
bloody_sunday Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Καλά παίζει αλλά αν σταματήσετε να κοιτάτε το βιντεάκι κι ακούσετε μόνο τη μουσική ίσως αλλάξουν τα πράγματα. Εμένα μου άρεσε όσο και η μουσική στα ασανσέρ και στα σουπερμάρκετ. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
pap13 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Μακάρι στο σουπερ μάρκετ της γειτονιάς μου να έβαζε τέτοια, εμείς έχουμε μια κυρατσα που όλο λεει διαφημίσεις για απορρυπαντικά, και να πάει η κυριά μπούκουρα στο λογιστήριο :o
RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Τι καλά που θα ήταν να γκρουβάραμε με τέτοια όσο ψωνίζαμε... Πολύ καλή η τύπισσα και όντως καταπληκτικός ο ήχος... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση