boukas Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 Αν και, δε πολυθέλω τις διπλές ογκώδεις κιθάρες δεξιά και αριστερά μέσα στο mix μου, γιατι μου θυμίζουν evanessence (κοινώς =μόδα) και ξενερώνω. Που κολλάνε οι evanessence με αυτή την τεχνική; Μιλάμε για κάτι που γινόταν από τα τέλη 79-80 και καθιερώθηκε με την έκρηξη του thrash, σε όλα τα ήδη που ήθελαν σωστό distortion στις κιθάρες. Οπότε μόνο μόδα δεν είναι ;) "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
tuxdrum Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Αν και, δε πολυθέλω τις διπλές ογκώδεις κιθάρες δεξιά και αριστερά μέσα στο mix μου, γιατι μου θυμίζουν evanessence (κοινώς =μόδα) και ξενερώνω. Που κολλάνε οι evanessence με αυτή την τεχνική; Μιλάμε για κάτι που γινόταν από τα τέλη 79-80 και καθιερώθηκε με την έκρηξη του thrash, σε όλα τα ήδη που ήθελαν σωστό distortion στις κιθάρες. Οπότε μόνο μόδα δεν είναι ;) +1 στον boukaw. Άσε που 2 tracks μόνο, καμία φορά δεν φτάνουν για να πετύχει το....τσιμέντο. Τσάμπα καίει η....κονσόλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση