RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Εδώ είναι εντελώς αλλού... Είναι δυνατόν; Αλλά κι εδώ χάλια When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
whiteNoise Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 εκεινο το live ειναι μολις ειχε επιστρεψει απτις διακοπες του στα Ζωνιανα. :P προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
ignantios Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 οτι να'ναι σε αλλη τονικοτητα και το σολο ηταν αλλα μου λεει η θεια μου αλλα ακουν τ'αυτια μου.......keep drugging.......... :-[ RUN FOREST....RUN!!!!
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Απο show της Ανιτας ειναι? Ο αλλος με το μικροφωνο τι κανει? :P
zestair Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Μήπως ξέχασαν κανένα pitch shifter ανοιχτό. ??? ??? ??? Δεν γίνονται αυτά! ::)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση