ratlehead Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Πριν απο κατι μηνες ειχα ρωτησει τη γνωμη σας σχετικα με την αγορα μιας ltd και μιας epiphone explorer... Τελικα αποφασισα μετα απο σκεψη να κατεβω στην αθηνα να κοιταξω για κιθαρες Ετσι βρηκα μπροστα μου αυτην http://www.peaveymag.net/productdetails-dealer-01964-prodid-2137.aspx η οποια μου φανηκε αρκετα ωραια κιθαρα. Το θεμα ειναι οτι στον thomann δεν εχει το συγκεκριμενο μοντελο για να συγκρινω τιμες και επομενως να καταλαβω αν με συμφερει να την αγορασω και θα ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με το οργανο αν καποιος ειχε σχετικη εμπειρια με κιθαρες peavy γενικοτερα. Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Vrass Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Είχα παίξει κάποτε με μια τετοια. Περα από την εμφάνιση, δεν θα ελγα ότι με εντυπωσίασε σε κάτι άλλο. Θεωρώ ότι μια LTD EX-400 είναι καλύτερη σε όλα τα επίπεδα. ;) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 http://guitare.playback-europe.com/peavey-rotor_exp_black-7434.html Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
ratlehead Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Είχα παίξει κάποτε με μια τετοια. Περα από την εμφάνιση, δεν θα ελγα ότι με εντυπωσίασε σε κάτι άλλο. Θεωρώ ότι μια LTD EX-400 είναι καλύτερη σε όλα τα επίπεδα. ;) Βασικα δεν καταφερα να δοκιμασω μια ltd-ex400 μιας και ο διαμαντοπυλος που πηγα και βρηκα την peavey δεν ειχε και ο αντιπροσωπος της esp που ειναι στην ακαδημιας μου ειπε την απιστευτη δικαιολογια "δεν μπορω να στην κατεβασω να την δεις γιατι μπορει να γρατζουνιστει" γι'αυτο επιφυλασομαι να παραγγειλω απο τον thomann την ltd χωρις καν να την εχω δοκιμασει.Αν ηξερε κανεις κανα μαγαζι που να εχει αλλα μαλλον καλυτερα να ανοιξω καινουριο thread γι'αυτο το θεμα.
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Είχα παίξει κάποτε με μια τετοια. Περα από την εμφάνιση, δεν θα ελγα ότι με εντυπωσίασε σε κάτι άλλο. Θεωρώ ότι μια LTD EX-400 είναι καλύτερη σε όλα τα επίπεδα. ;) Βασικα δεν καταφερα να δοκιμασω μια ltd-ex400 μιας και ο διαμαντοπυλος που πηγα και βρηκα την peavey δεν ειχε και ο αντιπροσωπος της esp που ειναι στην ακαδημιας μου ειπε την απιστευτη δικαιολογια "δεν μπορω να στην κατεβασω να την δεις γιατι μπορει να γρατζουνιστει" γι'αυτο επιφυλασομαι να παραγγειλω απο τον thomann την ltd χωρις καν να την εχω δοκιμασει.Αν ηξερε κανεις κανα μαγαζι που να εχει αλλα μαλλον καλυτερα να ανοιξω καινουριο thread γι'αυτο το θεμα. LOL Και μετά αναρωτιόμαστε συνεχώς γιατί αγοράζουμε απ'έξω... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Vrass Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Τις LTD τις βρίσκεις πλέον σε αρκετά μαγαζιά. Αυτός στην Ακαδημίας που αυτοαποκαλείται αντιπρόσωπος, όλο κατι τετοια κανει και έχει στη βιτρίνα τις ίδιες κιθάρες για μια δεκαετία. Αν ελεγες που μενεις ίσως μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε για το που μπορείς να παίξεις-τεστάρεις μια LTD. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
ratlehead Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Τις LTD τις βρίσκεις πλέον σε αρκετά μαγαζιά. Αυτός στην Ακαδημίας που αυτοαποκαλείται αντιπρόσωπος, όλο κατι τετοια κανει και έχει στη βιτρίνα τις ίδιες κιθάρες για μια δεκαετία. Αν ελεγες που μενεις ίσως μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε για το που μπορείς να παίξεις-τεστάρεις μια LTD. Μενω διπλα απο τη κατεχακη.Παντως και εκει που πηγα ειχε ltd αλλα οχι την explorer
Vrass Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Δοκίμασε την τύχη σου και στο Guitar Store στα εξάρχεια μήπως και έχει εκει καμία. Φέρνει αρκετές LTD. Αν και οι EX γενικά δεν συναντώνται τόσο εύκολα. >:( Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση