Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Μα εχει απολυτο δικιο ο «τεχνικος» σου...

Ενα καλοκαιρι μαλιστα θυμαμαι οτι ειχα δει ζωντανα τους Red Hot Chilly Peppers.

Λοιπον στην αρχη του show ο ...Τζώνης ο Φρουσιαντες... επαιζε με μια 1962 strat με unfinished rosewood ταστιερα...ο ηχος του (μεσα απο 323 πεταλια,4 Marshall ενισχυτες ,6 μικροφωνα,κομπρεσορες & limiters απο την κονσολα & βεβαια το PA…) ηταν τρομερα «ζεστος»...

Ξαφνικα που λες βγαζει  την strat του 55 με φινιρισμενη maple ταστιερα….

Ξαφνικα ο ηχος εγινε...τοσο πλαστικος...που μας...καλυψε ολους και γιναμε ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΙ ,να φανταστεις εριξε ενα καλοκαιρινο ψιλοβροχο και εμεις μειναμε ΣΤΕΓΝΟΙ!!

Απο τοτε οταν βρεχει παιζω παντα με finished maple necks….

Kι εγώ το παρατήρισα αυτό όταν τους είδα καλοκαίρι!  8) ;D

θα σε μαλώσω όμως, γράφεις επανειλημμένα chilly kai οχι chili που είναι το σωστό 8)

Δημοσιευμένο

Και τα επιπλα του κηπου διπλα στη ζαρντινιερα με τι τα περνουσες τοσα χρονια???με τηγανολαδο?? :) :) :) :) :) :) :)

Τους περνάω βαλβολίνη, για να κόβει τους χίλιους κύκλους!!! Το τηγανόλαδο είναι ελαφρύ και ακούγεται η πλαστικούρα!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Δημοσιευμένο

θα σε μαλλωσω!! :) :)

το βρισκεις σε ολα τα χρωματοπωλεια (Ζητα το σαν Teak oil ή "λαδι για επιπλα")

ακομα καλυτερο ειναι το gun stock oil (αυτο το λαδι με το οποιο οι δολοφον....ε...οι κυνηγοι περνανε τα καντακια στα οπλα τους) θα το βρεις σε ολα τα οπλοπωλεια...

αααα... εγω θα σε μαλλωσω!  :) ;) ;D

δυστυχως στην ελλαδα υπαρχει η Λανθασμενη εντυπωση οτι το Tung Oil ειναι αυτο που περιεγραψες.

Δεν ειναι! 

Το Τ.Ο. ειναι φυσικο προιον απο καποιο κινεζικο "καρυδι" και δεν εχει καμια σχεση με τα λαδια για τα επιπλα κηπου η το Teak Oil.

Για περισσοτερες πληροφοριες, δειτε το Link:

http://www.realmilkpaint.com/oil.html

εγω αυτο χρησιμοποιω.

wood matters

Δημοσιευμένο

Ναι το ξερω αλλα αγνο tung oil αποκλειεται να βρει στην Ελλαδα (αν και προσωπικα λογω των μεταλλικων στοιχειων που περιεχει προτιμω το teak oil,προστατευει καλυτερα)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Δηλαδή... αν πάω εγώ στο χρωματοπωλείο της γειτονιάς μου και του πω "θέλω tung oil ή teak oil" αυτός θα καταλάβει...? χλωμό το βλέπω...!!!!! αν ήταν για τίποτα βίδες σίγουρα θα καταλάβαινε!!!

Δημοσιευμένο

Εχω σπιτι κανα...δυο κιλα απο κατι παλια Projects.. :) οταν ξαναβρεθουμε στο δινω (κριμα ειναι τα επιπλα του κηπου... :) :))

Ευχαριστώ!!!

όντως... κρίμα τα επιπλάκια.....!!!!  :D :D :D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...