Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

xαxa..

εχω πληροφοριακα μια jem 89 το λουστρο στο μανικι εχει φυγει τελειως και ειναι τελεια ακομη σε τελεια ευθεια ποσο μαλιστα σε στρατ που εχει και καποιο ογκο!

www.myspace.com/costaexarhos

Δημοσιευμένο

Μα εχει απολυτο δικιο ο «τεχνικος» σου...

Ενα καλοκαιρι μαλιστα θυμαμαι οτι ειχα δει ζωντανα τους Red Hot Chilly Peppers.

Λοιπον στην αρχη του show ο ...Τζώνης ο Φρουσιαντες... επαιζε με μια 1962 strat με unfinished rosewood ταστιερα...ο ηχος του (μεσα απο 323 πεταλια,4 Marshall ενισχυτες ,6 μικροφωνα,κομπρεσορες & limiters απο την κονσολα & βεβαια το PA…) ηταν τρομερα «ζεστος»...

Ξαφνικα που λες βγαζει  την strat του 55 με φινιρισμενη maple ταστιερα….

Ξαφνικα ο ηχος εγινε...τοσο πλαστικος...που μας...καλυψε ολους και γιναμε ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΙ ,να φανταστεις εριξε ενα καλοκαιρινο ψιλοβροχο και εμεις μειναμε ΣΤΕΓΝΟΙ!!

Απο τοτε οταν βρεχει παιζω παντα με finished maple necks….

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

ναι αλλα τωρα χρειαζομαι αδιαβροχο που δεν εχω τη πλαστικουρα μου και ποιος να τρεχει στα GLOU!!!!!! λετε ο μαγκας να μου κρατησε τα λουστρα κ να τα κανε παλτο;;;;;;;;;;;;;;; :P

Γιατρός!!! Τι γιατρός??  Μετεωρολόγος..!!!

Δημοσιευμένο

δε το ξερα κ γω να παω κατευθειαν στον sallieri ή στον manara.... ρε πως τη βρισκει ο κοσμος λεω..... να σας πω την αληθεια μου οταν βλεπω pickguard κατι σπαει μεσα μου.... εχουμε καναναν σεξολογο εδω μεσα;;;;;;;;;;

Γιατρός!!! Τι γιατρός??  Μετεωρολόγος..!!!

Δημοσιευμένο

Ρε παιδιά, ΟΚ, δεν παίζει με την υγρασια προβλημα, συμφωνώ. Αλλά MAPLE ταστιέρα χωρίς λούστρο θα γίνει ΜΑΥΡΗ από βρωμιές -ιδρώτες - κάπνες κλπ, όπως οποιοδήποτε γυαλοχαρτισμένο άσπρο ξύλο... Επίσης, με τον ιδρώτα των δακτύλων δεν αλλάζει υφή η ταστιέρα????

Οπότε, εγώ πιστέυω, οτί για να έχεις κάνει τόσα λάιβ, πρόβες, κλπ,και να μην έχει πάθει τίποτα μάλλον την έχει περάσει με κάτι που απλά δεν γυαλίζει (κάποιο λάδι? σήλερ? άγνωστο)

Δημοσιευμένο

Εγω τα μανικια μου τα κανω με Tung Oil και δε μασανε τον κwlο τους...

ουτε μαυριζουν, ουτε χαλανε και παιζουν σουπερ...

οποτε στην πλαστικουρα προσθεστε και τη ...λαδιλα  ;D  ;D  ;D

wood matters

Δημοσιευμένο

θα σε μαλλωσω!! :) :)

το βρισκεις σε ολα τα χρωματοπωλεια (Ζητα το σαν Teak oil ή "λαδι για επιπλα")

ακομα καλυτερο ειναι το gun stock oil (αυτο το λαδι με το οποιο οι δολοφον....ε...οι κυνηγοι περνανε τα καντακια στα οπλα τους) θα το βρεις σε ολα τα οπλοπωλεια...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...