creep7 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Γεια σε ολους!!! Θα ηθελα τη γνωμη σας μουσικα και ηχοληπτικα για ενα punk τραγουδακι που εγραψα... 8) 8) 8) http://www.box.net/shared/7mgg58fio8 Ευχαριστω Carpe Diem!!Memento Mori
G_fish Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2007 Εγώ γουστάρω! Είναι αρκετά punk (ειδικά η χλέπα στο τέλος σε συνδυασμό με τα κουδουνάκια του Άη Βασίλη στο background) Οι κιθάρες μάλλον θέλουν λίγη ξεραϊλα ακόμα. Πάνε προς το metal-όχι ότι είναι απαραίτητα κακό αυτό βέβαια... BTW ωραία φωνή, μη την αφήνεις να θαφτεί μετά την εισαγωγή. Συνέχισε φίλε!
Spyros Delta Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2007 Φιλε πολυ καλο!! μεχρι που εψαχνα δηλαδη να δω μηπως εκανες "απατεωνια" και εβαλες κανενα ξενο κομματι για δικο σου. Πολυ καλο. Πρεπει καποιος να "μεριμνησει" η δουλεια του φιλου creep7 να δημοσιευθει. (ποια ηχοληψια μου λες τωρα? αμα "λεει" το ασμα και απο γραμοφωνο να το ακουσεις παλι καλο θα'ναι) Υ.Γ για την γνωμη μου διευκρινιζω : δεν ειμαι punk φανατικ (αν και στα νειατα μου ακουσα αρκετα) ροκας ειμαι. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2007 Μπραβο σου,εχεις βαλει αρκετα πρωτοτυπα στοιχεια που το διαφοροποιει (το κομματι) απο διαφορα αλλα κλωνοποιημενα. Εχει κοινο η Πανκ μουσικη στην ελλαδα (ολοι καποια στiγμη εχουμε ακουσει Syd,Kennedys,Exploited etc) απλα ελειπε μεχρι προσφατα αυτο που λεμε "η καλη παραγωγη" στα ελληνικα γρουπ.Δυστυχως δεν "συνοδευαν" σχεδον ποτε τις εμπνευσεις τους με μια καλη παραγωγη,ενα καλο ηχο δηλαδη κτλ και αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να εχουν "μικρη γκαμα κοινου". Με δουλειες σαν την δικη σου ομως ειμαι σιγουρος οτι το τοπιο μπορει να αλλαξει. ;) 5 long years
longshadow Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2007 πολυ καλο ηχητικα και σαν μουσικη ιδεα!..(αν και οι στιχοι ειναι οντως για τον π@υτσ@!)
creep7 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλα σας λογια!! 8) 8) 8) 8) :D Carpe Diem!!Memento Mori
DropOut Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Το τραγούδι είναι πολύ καλό (γέλασα πολύ ;D), ο ήχος όμως θέλει πολύ δουλειά. Έχεις άλλα? Επίσης "ψήνομαι" να δοκιμάσω να το μιξάρω, αν σ' ενδιαφέρει στείλε pm ;) ...we are the knights that say Ni, Ni, Ni
tugito Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 καλά το κομμάτι γαμεί. Βάλε και μένα στους υποψήφιους για μιξη και μαστερινγκ. Τα ντραμς με τι ειναι γραμμένα; Τωρα απο γνώμες, στίχοι γκουχου γκουχου, μουσική καλή, φωνή φοβερή και η δυναμη του ήταν η αλλαγή και όχι η εντελώς ποπ αρχή του. Ηχοληπτικά χώσε κι αλλες ψηλές συχνότητες να φύγει η μουντάδα και να γυαλίσουν όλα, το κομματι δεν χρειάζεται ξανα μιξη, νιώθω ότι με την διαδικασία του μαστερινγκ διορθώνοντε οι όποιες ατέλειες στο συγκεκριμένο. Καλή συνέχεια, έχεις κι άλλα κομμάτια;;; Επίσης κάνε μας μια ανάλυση πως εγραψες την φωνή και τι εφφέ έβαλες.
creep7 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Tα τυμπανα ειναι γραμμενα με ez drummer,φωνη εχς περασει ειναι 2 καναλια και τα 2 με κομπρεσορα και το 2ο με reverb και λιγο chorus,επισησ στη φωνη εχω κοψει αρκετα τισ χαμηλες και εχω τονισει λιγο μεσαια...το μπασο ειναι επισης virtual boobass απο fruity loops...ανεβαζω μια καινουργια εκδοση με λιγο πιο καλλογραμμενες φωνες... Carpe Diem!!Memento Mori
jmone Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 sorry για αυτό που ακολουθεί αλλά δεν άντεξα :o είναι punk αυτό? πες ότι είναι nirvana αχ καημένο punk κατάντησες κατσαpunk ο μπιαφρα ο καημένος έτσι παίζει? ξέρω τώρα θα τα ακούσω αλλά δεν άντεξα ρε παιδιά δηλαδή περίμενα να ακούσω κάτι σε φάση αδιέξοδο και μου βγήκε smells like teen spirit πάντως είναι καλό για το είδος του ομολογουμένως ;) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση