menelaos Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Αυτό έλειπε. Pro audio και να θες να τα ακούσεις κιόλας...... ::) ::) ::) ::) Καλά δηλαδή τι ακριβώς είπαν; Όχι διότι τι;
theonik Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε άμεσα. Θα οργανώσουμε μελλοντικά event (όπως το demo day αύριο 12.00-17.00 στο Athens Mastering) που θα συγκρίνουμε προενισχυτές. Από την άλλη όμως έλαβα μια ιδιαίτερα αναλυτική περιγραφή καθώς είμαι ανάμεσα σε UA 610 και Grace Design m101: Οι προενισχυτές που αναφέρεις είναι εξαιρετικοί αλλά και πολύ διαφορετικοί. Ο Grace 101 είναι ένας απο τούς καλύτερους προενισχυτές στο κόσμο ανεξάρτητα απο τιμή. Ο ήχος του είναι αληθινός , δεν συγχωρεί, πολύ γρήγορος με τρομερή τονική ισσοροπία. Οι Universal Audio έχουν πολύ γοητευτικά μεσαία που θυμίζουν υλοποιήσεις και ήχους δεκαετίας 60-70. Και οι δύο είναι μια κλάση τουλάχιστον καλύτεροι απο τον Focusrite. Κανονικά θα έπρεπε να πάρεις και τούς δύο για να διαλέγεις πηγές. Ίσως ο Grace 101 σαν προενισχυτής αναφοράς να είναι πρώτη επιλογή για να αποτελεί μέτρο σύγκρισης με τους άλλους. Επίσης με ένα αχρωμάτιστο mic-pre είναι πιο εύκολο να γράφεις πολλά κανάλια και να έχεις πιο φυσικό ήχο γιατί με έναν χρωματισμένο mic-pre έχεις ένα χρώμα που όσο και γοητευτικό να είναι το "παντρεύεσαι" σε κάθε κανάλι. Σημειώνω ότι όπου focurite εννοείται ο twin track pro που έχω και θέλω να αντικαταστήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση