trigga Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Ντάξ δικέ σου ο rode τα σπασε.Τι γρέζι του έβαλε του τύπου.Το NT2 έχει καμμία σχέση με το NT1a?
DropOut Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Sorry theoniki, αλλά και εμένα το RODE μου άρεσε περισσότερο :) :) :) ...we are the knights that say Ni, Ni, Ni
theonik Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Sorry theoniki, αλλά και εμένα το RODE μου άρεσε περισσότερο :) :) :) Μα εννοείται ότι το Rode είναι καλύτερο! Αυτό εξάλλου σας λέω: Ότι το Rode μάτσαρε καλά με τον focusrite. Το θέμα είναι κατά πόσο ένας focusrite θα ήταν καλή αγορά σε σχέση με τους προενισχυτές του mbox του φίλου menelaos. Αλλά αφου το αγόρι επέλεξε τον grace τότε ας μείνουν αυτά που σας έστειλα ως μια επιπλέον εμπειρία. :)
menelaos Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Thanks for sharing them again, πάντως ;) Τελικά αλήθεια το NTK ήταν πολύ μπροστά από το NT2a??
theonik Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Thanks for sharing them again, πάντως ;) Τελικά αλήθεια το NTK ήταν πολύ μπροστά από το NT2a?? Ω ναι...Είναι και περίπου διπλάσια τιμή βέβαια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση