elavd Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μπράβο παιδιά ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
WrTsXxx Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2008 παιδιά μπράβο κ απο μένα! ειδικά η ρυθμική μου άρεσε πολύ! ΒΟΒ Σφουγγαράκης: απλά ο καλύτερος! ;D φβ/snoozeloop
fenderiarhs Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2008 ευγε παιδια μου θυμισε λιγο ατμοσφαιρα Ry Cooder.....και ακομα περισσοτερο οι φωτογραφιες του "δωματιου" μου θυμισαν και εμενα περασμενα μεγαλεια πριν καμμια δεκαρια χρονια. 2 things are infinite:the universe&human stupidity
spy Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2008 Με την ευκαιρία του bump, να πω κι εγώ ένα μπράβο. :)
Formid@ble Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2008 Τρομερό το κομμάτι σας παίδες!Πάντα τέτοια!!! ;) Jamaica φίλε.....Jamaica!!!
Loki Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2008 Πραγματικά πολύ καλό και με καλό ήχο. Μπράβο , επρεπε όμως να είναι λίγο μεγαλύτερο. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand
alekelis Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2008 :o ευχαριστουμε πολύ ρε παίδες.. άντε καλό χειμώνα να 'χουμε ! ;) Jam House
longshadow Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2008 :o ευχαριστουμε πολύ ρε παίδες.. άντε καλό χειμώνα να 'χουμε ! ;) Γκανιάρηδες αφήστε τα ευχαριστώ και ανεβάστε τίποτα καινούριο ν'ακούσουμε!!... ;) ;D ;D This clip is old! Άσε που τώρα έχετε και καλύτερα όργανα... ;)
fenderiarhs Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2008 α ναι τωρα που το θυμηθηκα ο kultura χρωσταει κατι κλιπακιa απο τους vintage hot 2 things are infinite:the universe&human stupidity
dkall Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2008 ......παντως την ντουλαπα την πηρε για προικα η αδελφη του, που προσφατα παντρευτηκε , οποτε ....... ...γηρασκω αει διδασκομενος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση