Botiskt Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Γεια κ χαρα σ ολους.Θελω καποιες γνωμες για το tc g system. Διαβασα καποια πραγματακια για αυτο και ειδα οτι ειναι οτι πιο πληρες κυκλοφορει. Βασικα με ενδιαφερουν περισσοτερο τα εφφε του μια κ που σκεφτομαι να το ''παντρεψω'' με μερικα od-dist pedals που εχω.Προσφατα δοκιμασα και μια tonelab se αλλα δεν με ενθουσιασε μιας και θελω περισσοτερο πολυπλοκα εφφε και το συγκεκριμενο λεει οτι εχει μεχρι κ 9 τυπους ταυτοχρονα. Περιμενω αποψεις κ προτασεις κ ευχαριστω.
gerasimos Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Αν θέλεις εφφετζίδικη πεταλιέρα κοίτα την Boss GT-8. Η G-System είναι κορυφή αλλά αν την ακούσεις μάλλον δεν θα σε εντυπωσιάσει (όσο η GT-8). Αναλόγως τι ψάχνεις και σε τι λεφτά.
Earendil Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Τα 1300 € του G System δεν είναι πολύ περισσότερα από όσα θα χρειαστείς για ένα σύνολο αξιοπρεπέστατων πεταλιών και ένα μάχιμο pedalboard? Συγνώμη κιόλας, λόγος δεν μου/μας πέφτει, αλλά αν σπρώξεις αυτά τα λεφτά σε πολύεφέ, πού θα κοστολογούσες μια καλή κιθάρα/έναν καλό ενισχυτή; Στα λεφτά του G System αυτή τη στιγμή αγοράζεις μια Gibson SG Standard ή έναν Marshall Vintage Modern για παράδειγμα... Κοντολογίς, και χωρίς να υποτιμώ το κεφάλαιο εφέ, δεν είναι πολύ ακριβό αυτό το μαραφέτι; Ό,τι και να μπορεί να καταφέρει... ??? τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
NoIzY Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Το G-major (ίδιας εταιρείας) το χεις απορρίψει?
Botiskt Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Εχω αρκετα κ αξιολογα πεταλια αλλα θελω κατι πιο ευελικτο και κορυφαιο σε ηχο.καλο το tweaking σε πεταλακια αλλα θελω κατι πιο ευχρηστο(presets). Καποια απο τα πεταλια μου σκοπευω να τα χρησιμοποιησω μεσω των loops που εχει αλλα πιο πολυ με ενδιαφερουν πολυπλοκοι ηχοι με την χρηση εφφε για δημιουργια layers.Oσο για ενισχυτες κιθαρες κτλ θεωρω οτι εχω αξιοπρεπη εξοπλισμο http://www.noiz.gr/index.php?topic=1502.msg114071#msg114071
quintiplet Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 Το G - SYSTEM είναι θεικό, εννοείται πως είναι κλάσεις ανώτερο της tonelab. Είναι γνωστά τα υπέρ και τα κατά της χρήσης πολυεφφέ, με ένα από το βασικοτερα μειονεκτήματα να είναι ότι όλα τα εφφέ είναι φτιαγμένα από την ίδια εταιρεία. Με το G - system όμως μπορείς να βάλεις στην αλυσίδα των ήδη υπάρχοντων εφφέ ότι άλλο θέλεις, γιατί διαθέτει λούπες. Επίσης μπορείς να κάνεις routing τα effects. Δε θεωρώ ότι το g - system είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει, αν σκεφτεί κανείς ότι η ποιότητα των εφφέ, καθώς και η κατασκευή του είναι κορυφαία, και ο έλεγχος που έχεις πάνω στον ήχο είναι υπερεπαρκής ακόμα και για τους σκληροπυρηνικούς freaks που αρέσκονται να επηρεάζουν παραμέτρους.
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 Γειά σου φίλε quintuplet, συμφωνώ με όσα έγραψες αλλά μπορείς να μας εξηγήσεις τι εννοείες με το: σκληροπυρηνικούς freaks που αρέσκονται να επηρεάζουν παραμέτρους.
quintiplet Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ξέρεις...
neeq Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 Χαχαχα...είστε μαλακάσες απ'τους λίγους.... ;D :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση