mechmg93 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2007 η φωτογραφικη μου μηχανη ειναι η χειροτερη αυτη τη στιγμη στην αγορα :D καλυτερες φωτογραφιες δεν μπορουν να βγουν. τις ανεβαζω απλα για να παρουν μια ιδεα οι αμεσα ενδιαφερομενοι.
electric_wizard Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2007 η φωτογραφικη μου μηχανη ειναι η χειροτερη αυτη τη στιγμη στην αγορα :D καλυτερες φωτογραφιες δεν μπορουν να βγουν. τις ανεβαζω απλα για να παρουν μια ιδεα οι αμεσα ενδιαφερομενοι. Μια χαρά είναι η μηχανή σου... Απλά τα έχει τακιμιάσει με την Tonelab και εστιάζει σε αυτήν όποτε είναι στο κάδρο. Σε κανά χρόνο που θα έχει συνηθίσει και τη Hagstrom θα δεις ότι θα της βγάζει καλύτερες φώτο! Όπως και να έχει είναι κούκλα! Η αλήθεια είναι ότι η φώτο που είχες βάλει αρχικά όταν άνοιξες το θέμα δεν την κολάκευε τόσο αλλά βλέποντας τις φώτο της δικιάς σου έχω να πω ότι είναι πανέμορφη! Και το headstock και το tailpiece! Πάντως ρε παιδες, άλλη χλίδα τα σκάφη... The World Was A Mess But His Hair Was Perfect...
Jasemeister Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2007 Απίστευτα όμορφο το έπιπλο! Καλά vibes 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
crisk Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Πάντως ρε παιδες, άλλη χλίδα τα σκάφη... Καλορίζικη και απο 'μένα. Χαίρομαι που όλο και περισσότεροι παίζουν με σκάφη και εντυπωσιάζομαι πραγματικά από την ποικιλία μοντέλων και τιμών που έχει η αγορά.Θυμάμαι που έψαχνα για σκάφος και επαίζαν μόνο Gibson 335 και Guild starfire iv.
gangster Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Είναι πολύ ομορφούλα! Καλόπαιχτη. Λασπη ε; Μ' αρέσει! 8) one colour: black - and shades of grey
spy Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 @mechmg93, παραπάνω λες ότι η Viking είναι εντελώς κούφια και ως ιδιοκτήτης κάτι θα ξέρεις. Όμως, στο review της κιθάρας στο Guitar Player του Δεκέμβρη, τη γράφει "semi-hollow" ενώ το ίδιο γράφουν και διάφορα reviews από το Harmony Central, π.χ. This is a thinline semi-hollowbody with 2 humbuckers with dual volume, dual tone, beefy trapeze tailpiece, tun-o-matic type bridge, decent tuners and solid center block. Semi-hollow, 2 humbuckers with dual volume, dual tone, trapeze tailpiece, and a tun-o-matic bridge. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τι παίζεται; Μήπως κάποιοι μπερδεύουν το "semi-hollow" με το "thinline"; Ή μήπως ο βάζει center block όποτε του καπνίσει; ??? ??? ???
trigga Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2007 Μάλλον το βρήκες μόνος σου το πρόβλημα.Κατα πάσα πιθανότητα το thinline φταίει ή έχουν μια κατηγορία για όλα τα σκάφη.Γενικά έχω δεί εδω κάποια άτομα να υποστηρίζουν οτι το Harmony Central δεν είναι και το πιο αξιόπιστο site.
fleamail Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2007 Είχα την τιμή να έχω για 2 μέρες την κιθάρα για ένα test drive, προσφορά του φίλτατου Μιχάλη(Το καλύτερο παιδί 8)! ιδού λοιπόν μερικά clips: Καθαρά με bridge, both, neck Overdrive με bridge, both, neck Καθαρά με δάχτυλα σε Bridge και Neck μαγνήτη Καθαρά με λίγο Delay σε bridge μαγνήτη Καθαρά με λίγο Delay και με τους δύο μαγνήτες Καθαρά με λίγο Delay στον Neck Distortion στον Bridge Distortion στον Neck Distortion και με τους δύο Kαι τέλος το personal favorite, full distortion και με τους 3 συνδυασμούς σε 3 διαφορετικά κανάλια: Full Distortion Ενισχυτής Rivera Quiana, πετάλια που χρησιμοποιήθηκαν, Route 66 Overdrive, Crazy Tube Circuits Doctor Boogie Distortion, και Digitech digidelay. Μικρόφωνο Sennheiser e609 http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
takis Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2007 προσφορά του φίλτατου Μιχάλη(Το καλύτερο παιδί 8)! το καλυτερο πραγματικα αλλα και το πιο ευαισθητο παιδι... :) Thanks για την ωρα που εφαγες για τα κλιπακια παρη!ειναι super ειδικα το hagstrom ovrd και το ...full...!
mechmg93 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 Mπραβο ρε Παρη! παλι καλα που εκατσες και ασχοληθηκες, γιατι ηταν ο μονος τροπος να εχουμε clips. ;) μια επισημανση μονο : η κιθαρα εχει ακομα τις 10ρες χορδες με τις οποιες την παρελαβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση