takis Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 αν και ακομα δεν μου μιλας μεγεια και απο μενα φιλε! ;) υ.γ.ο χρονος ολα τα γιατρευει..ελπιζω δηλαδη...
mechmg93 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Μου αρεσει πολυ που η Hangstrom δεν ρεπλικαρει τις gibson αλλα δινει στις κιθαρες δικη της αισθητικη... αυτο ηταν ακριβως που μου κεντρισε και μενα το ενδιαφερον εξ αρχης με αυτες τις κιθαρες. δεν ηθελα ακριβη κλωνο καποιας κιθαρας, αλλα μια κιθαρα με "αισθητικα ξεχωριστη" προσωπικοτητα.
odis13 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Πολύ καλή αγορά, αν και είμαι βλαμμένος θαυμαστής της HL-550, αααχ το μαχόγκανι νατουράλε μου διεγείρει τα υποσυστήματά μου: ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΜΕ!!!Τι καλα,δεν είμαι μόνος. Kwsta πδιμ εσυ είσαι κάφρος τι τη θες αυτήν?
mechmg93 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Πώς αντέχεις κάθε φορά τέτοιο ρίσκο και συ. απ τη στιγμη που ηθελα hagstrom και δεν φερνει κανεις, το ρισκο ηταν μονοδρομος. δεν νομιζω ομως οτι θα ρισκαρα ετσι αν μιλουσαμε για περισσοτρα λεφτα.
kultura Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Kwsta πδιμ εσυ είσαι κάφρος τι τη θες αυτήν? Να τη βάλει στο τζάκι! ;D
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Είμαι ένας ευαίσθητος κάφρος, το ΄χω δηλώσει άλλωστε. Αν δεν με πιστεύετε, θα βάλω τον χερρ Έλκαβλντ να το ψάξει. LEGO people live in houses made of their own flesh.
elavd Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Είμαι ένας ευαίσθητος κάφρος, το ΄χω δηλώσει άλλωστε. Αν δεν με πιστεύετε, θα βάλω τον χερρ Έλκαβλντ να το ψάξει. Με φώναξε κανείς? ? 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 ΑΙ ΤΖΑΣΤ ΣΤΕΙΝΤ ΜΑΛΑΚΑΣ!!! Τα σέβη μου για πολλοστή φορά, χερρ Έλκαβλντ, δε σεαρτς μαστερ...... (που είναι ρε γμτ ένα ανθρωπάκι να κάνει τεμενάδες;;;) LEGO people live in houses made of their own flesh.
andreoulis Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 @mechmg93: Την κιθάρα αυτή τη ζαχαρώνω ΠΟΛΥ καιρό... Μόλις την πάρεις στειλε εντυπωσεις! (ζήλια!) :( :'( @kwstas79: κατι τέτοιο;
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 ΑΙ ΤΖΑΣΤ ΣΤΕΙΝΤ ΜΑΛΑΚΑΣ!!! Τα σέβη μου για πολλοστή φορά, χερρ Έλκαβλντ, δε σεαρτς μαστερ...... (που είναι ρε γμτ ένα ανθρωπάκι να κάνει τεμενάδες;;;) Ντανκε χερρ ανδρεουλης! ;) LEGO people live in houses made of their own flesh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση