menelaos Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Ρε παίδες, να σας ρωτήσω..... Τρέχω Pro Tools LE και θα ήθελα κάποιον μίκτη, βασικα δηλαδή ένα hands on recording interface ώστε να μπορώ να παίζω με κανονικά faders και όχι με το mouse, γιατί δε με βολεύει και πολύ.... Υπάρχει κάτι σε λογική τιμή (motorized faders......). THANKS :D
johnnyk Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Ρε παίδες, να σας ρωτήσω..... Τρέχω Pro Tools LE και θα ήθελα κάποιον μίκτη, βασικα δηλαδή ένα hands on recording interface ώστε να μπορώ να παίζω με κανονικά faders και όχι με το mouse, γιατί δε με βολεύει και πολύ.... Υπάρχει κάτι σε λογική τιμή (motorized faders......). THANKS :D εξαρτάται το τι εννοείς λογική τιμή ! πρέπει το control surface που θα πάρεις να υποστηρίζει το hui protocol. αν σε ενδιαφέρει να παίζει μόνο με τα protools θα σου πρότεινα το command8 της digidesign. άλλη επιλογή είναι το mackie control που υποστηρίζει όλα τα daw. το bcf της behringer θα σου πρότεινα να το αποφύγεις γιατι είναι μεν φτηνό αλλά του λείπουν πολλά...
boukas Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 αν κάνει για protools είσαι πασάς http://www.m-audio.com/products/en_us/UC33e-main.html Αλλά είναι σκέτο κοντρολερ όχι recording interface "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
johnnyk Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 ξεχασα να αναφέρω και το projectmix της maudio βεβαια... πολύ καλό
boukas Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 ναι καλά επειδή τον ξέρω τον μενέλαο και ήδη έχει το mbox, δε νομίζω ότι θα σκάσει και 1000-1200€ για αυτό που θέλει "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
johnnyk Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 γι αυτό λέω "εξαρτάται τι θεωρείς λογική τιμη" πάντως παίζουν και μεταχειρισμένα σε καλές τιμες,εγώ χτύπησα ένα στο ebay πριν κανα δίμηνο και βλεπω και στο noiz ένα mackie.
menelaos Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Ναι ρε γμτ, είναι πολύ το χιλιάρικο :'( :'( :'( :'( Αν είναι έτσι αξίζει περισσότερο να πάρω το 003.....
gerasimos Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Με τι hardware δουλεύεις τα PTLE;
menelaos Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 mbox.... το original! :) Δε μου λέτε ρε παίδες, μια και το 003 είναι πανάκριβο.... ένα μεταχειρισμένο 002 αξίζει; και πόσα $$ αξίζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση