taq Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 Ου γιααα, πριν δω το νέο σου πόστ ήδη διόρθωνα τα.,..... αδιόρθωτα Εξεκιούτ μι μαν!!! 8) Πάντως το 13 δηλώνει ΤΗΝ θύρα και λέγε ό, τι θές...... βάλε πράσινα γυαλία ... να ΔΕΙΣ!!! και συ ;D In Fender Strat we trust!
odis13 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 Σιγά μωρε,νο νιντ το εξκιουτ... Αυτο με το Μητσωτάκη δεν ήταν αστειο
taq Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 Και μετά την αγκαλιά του, σου πάνε όοοοολα ίσια? Πω πωωωω να σε πάρει αγκαλιά και μετά Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται.... :o >:( :-X Να πατάς το Volume pedal και να σβύνει ο ενισχυτής :o. Να σου κάτσει να κάνεις το open με την μπάντα σου στους Maiden και τελικά να ακυρώσουν την συναυλία :o. Να πάρεις αυτόγραφο από τον Ian Gillan στο εισιτήριο (Εγώ έχω από 1992 στο Ρόδον, χιχιχιιχι) και να βρέξει και να στο χαλάσει.... Είδες τι έπαθε η Εθνική Τσεχίας το 2004 στο Euro... της Ευχήθηκε ό, τι καλύτερο ο Επίτιμος! (σε αυτό ευτυχώς δηλαδή....) ;D In Fender Strat we trust!
Vrass Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 .......... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται.... Απλα τέλειο... Νοσηρό... Τοσο κορυφαίο που θα στο κλέψω και θα το βάλω για υπογραφή... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 τελικα μαλλον μπορεις να βρεις το δικιο σου Να δω πότε θα βρω εγώ το δικό μου, που έχω ποσοστό 100% επιτυχίας στο να εντοπίζω και να καταγγέλω τα άκυρα ποστ. εεεε...ειμαι και εγω εδω!!(και εμενα μου...μυριζε πολυ απο την αρχη..) :) :) :) :) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
dimicupo Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 τελικα μαλλον μπορεις να βρεις το δικιο σου Να δω πότε θα βρω εγώ το δικό μου, που έχω ποσοστό 100% επιτυχίας στο να εντοπίζω και να καταγγέλω τα άκυρα ποστ. εεεε...ειμαι και εγω εδω!!(και εμενα μου...μυριζε πολυ απο την αρχη..) :) :) :) :) :) [ --- ] Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
odis13 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Μπά εγώ έχω ανοσία στο Μητσοτάκη.Ισως και 14 χρόνια μετά να ξεθυμανε το πράμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση