Angelos Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Θα πρότεινα να γίνει μια προσπάθεια να συμπληρωθεί η ηλικία στο προφίλ. Μερικές φορές είναι χρήσιμο για να δωθούν πιο σωστές συμβουλές. Αλλωστε δεν υπάρχουν και πολλές γυναίκες και σίγουρα ακόμα λιγώτερες άνω των 40 ... ;) :)
Angelos Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Επίσης πρόσεξα ότι το όνομα (όχι το user name) είναι κλειδωμένο. Ισως κάποιοι να θέλουν να το συμπληρώσουν...
fatalv Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 συνφωνώ και επαυξάνω...κάποιες φορές είναι σημαντικό να φαίνεται η ηλικία, όσον αφορά τις απαντήσεις... ααα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΑΓΓΕΛΗ κιόλας.... ;) ;) ...από την πολλή γκαργκανέλα.
playloud Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Σωστο, επισης και οταν μας δινουν καποια συμβουλη, να ξερουμε απο ποση "πειρα" συνοδευεται. Οχι οτι παιζει και μεγαλο ρολο αλλα καμμια φορα ειναι χρησιμη στην κριση ;) Make me fries...
haryy Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Eγώ προτιμώ να μου δίνει σωστές συμβουλές ένας 18άχρονος και να μην ξέρω πόσο χρονών είναι,ακριβώς για να μην χαθεί η υπόσταση των λεγομένων του στα μάτια μου. Αυτό το καλό έχει η ανωνυμία στα δημόσια forum. 8) http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio
kultura Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Συμφωνώ με τον harvy, ότι είναι προτέρημα η ανωνυμία. Θα ήταν πολύ άσχημο για κάποιους να μην λαμβάνεται υπ' όψιν η γνώμη τους, μόνο και μόνο λόγω της ηλικίας τους... :( Αφήστε με να λέω, μην με παίρνετε και πολύ στα σοβαρά, ένα πιτσιρίκι 16άχρονο είμαι... ;D
elavd Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Βρε παιδιά, προαιρετική είναι η ηλικία στο προφίλ. Όποιος θέλει τη συμπληρώνει ;) Εγώ είμαι υπέρ του να φαίνεται πάντως καθώς επίσης προτείνω να προστεθεί ένα επιπλέον πεδίο στο οποίο θα αναγράφει ο καθένας από ποια χρονιά ασχολείται με το αντίστοιχο όργανο. www.facebook.com/YourPaintedSmile
kultura Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Μα ναι, δεν έχω πρόβλημα εγώ... Την έχω συμμπληρώσει την ηλικία μου... Και η πρόταση του Ηλία, δεν είναι άσχημη...
pliktras Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Δηλαδή αν πω εγω κάτι με γράφετε ? ;D
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Administrator Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Δηλαδή αν πω εγω κάτι με γράφεται ? ;D Αντίθετα. Σε προσέχουμε περισσότερο! ;) Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση