amorphosynth Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Στείλτε και κανα email με την ιστορία αυτη στο υπεύθυνο τμήμα του Νάκα. Μπορεί και να διορθώσουν τίποτα. Ποτέ δε ξέρεις. Έλληνες ειμαστε :-Ρ Θα το έστελνα,αλλά δε το στέλνω για 3 λόγους 1ος-Δεν υπάρχει τρόπος να αποδείξω ότι δεν με πήρανε τηλέφωνο 2ος-Τα e-mails στα τμήματα του Νάκα τα ανοίγουν οι υπάλληλοι.Εσύ τι θα έκανες για ένα mail που μπορεί να σου κοστίσει τη δουλειά σου; 3ος-Δεν νομίζω ότι αν σταθώ η αιτία να απολυθεί ένας άνθρωπος επειδή πήρα το μπάσο μου μια μέρα αργότερα θα νιώθω όμορφα και θα διορθωθούν και τα πράγματα(ειδικά όταν αυτή είναι η γενική φιλοσοφία της εταιρίας κι όχι του υπαλλήλου).
Tthawth Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 3ος-Δεν νομίζω ότι αν σταθώ η αιτία να απολυθεί ένας άνθρωπος επειδή πήρα το μπάσο μου μια μέρα αργότερα θα νιώθω όμορφα και θα διορθωθούν και τα πράγματα(ειδικά όταν αυτή είναι η γενική φιλοσοφία της εταιρίας κι όχι του υπαλλήλου). Δεν νομίζω να μπει στην διαδιακασία η εταιρία να απολύσει κανέναν. Εαν ασχοληθεί, θα ασχοληθεί με παρατηρήσεις προς τους υπαλλήλους. Τα email παραπόνων, ελπίζω να τα παραλαμβάνει κάποιο σχετικό και υπεύθυνο άτομο. Η δική μου λογική ειναι να βοηθάς στην βελτίωση της λειτουργίας των καταστημάτων που σε ενδιαφέρουν. Ομολογώ όμως οτι δεν ειμαι 100% σύμφωνος με το "κυτίο παραπόνων". Ειδικά όσο αφορά την συμπεριφορά των υπαλλήλων, ο πελάτης θα πρεπει να ειναι ο τελευταίος που θα ασχοληθεί να την διορθώσει. Ας μπει στον κόπο ο καθε τμηματάρχης να ελέγξει την λειτουργικότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Τζάμπα μας τα παίρνουν και κάθονται στις καρεκλίτσες τους? Με δυό λόγια, εαν έχεις όρεξη, παίξε το πρόσκοπος και βοήθα, ή αλλιώς άστους να πνίγονται στη μιζέρια τους. Εγώ κάπου εκεί ανάμεσα βρίσκομαι και δεν μπορώ να αποφασίσω με ανάλογες εταιρίες όπως ο Νακας. http://www.facebook.com/fourlt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση