Vrass Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Και αυτο σωστο, αλλα κοιτα που δεν εχεις συνηθισει ----"συνιθίζεις" :P :P :D :D :D Υ.Γ το avatar σου μου "τρωει" την ψυχη. :D :D :D :D :D Ουπς... Ε, μου ξεφεύγει και εμενα καμία που και που... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Και αυτο σωστο, αλλα κοιτα που δεν εχεις συνηθισει ----"συνιθίζεις" :P :P :D :D :D Υ.Γ το avatar σου μου "τρωει" την ψυχη. :D :D :D :D :D Ουπς... Ε, μου ξεφεύγει και εμενα καμία που και που... Να μας το λες οταν σου "ξεφευγει καμια" να ανοιγουμε κανα παραθυρο. :D :D :D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
frunobulax Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 τπτ γτ ειμαι 14 3/12 ;D ;D ;D μλσ αρχισα . μαλλον τν τεταρτη θα κανω το knocking on heavens doors του θείου bob... τελσπα... u??? (σημ. και μενα ο father μου ειναι ροκας) Άσχετο αλλα αν δεν ρωτήσω θα σκάσω: Τα παιδιά αυτής της ηλικίας, που γράφουν έτσι (γμτ - τπτ - τν - μλσ) μιλάνε κιόλας έτσι???????!!!!!!! Οχι, αλλα γραφουνε γρηγορα 8) Είμαι μόνο 36 και ήδη καταλαβαίνω το χάσμα των γενεών....! :D :D :D
ohhai Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Στα 17 μέσα στις πανελλήνιες(η μουσική ήταν μια απο τις παρηγοριές μου) :P http://yfrog.com/1nflashtk2j
panagiotis Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 mlk trag ine, kalitera papkwnnou k pi3la3 ma8e Κώστα απαγορεύονται τα greeklish θα φας κανα μείον 1 και θα τρέχεις..... Βass is a state of mind...
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Μπα, μέχρι το -273 έχω καιρό. LEGO people live in houses made of their own flesh.
menelaos Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 Μπα, μέχρι το -273 έχω καιρό. ;D ;D ;D ;D ;D Τι είπε ο άνθρωπος..... ;D ;D ;D ;D ;D BTW, κιθάρα ξεκίνησα στα 10 μου! Και φωνητικά στα 19-20.... Και πιάνο στα 23!!! (βασικά κανα δυο βδομάδες πριν γίνω 24, αλλά 23 παραμένει το επίσημο line :D)... και μέχρι στιγμής παίζω μόνο κάτι βλακώδεις ασκήσεις, αφού έχω αρχίσει ένα μήνα αλλά είχα εξεταστική :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση