Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Τα μείον ενός προϊόντος καθορίζονται ανάλογα με τις ανάγκες του καθένα. Οπότε ίσως θα πρέπει να αναλύσεις λίγο τη χρήση για την οποία προορίζεις την κάρτα.

Αν θέλεις όμως να σου πω κάποια σημεία που προσωπικά με χαλάνε, βρίσκω κυρίως ότι:

1) Είναι USB, πλέον κυριαρχούν οι Firewire.

2) Σχεδόν όλα τα I/O που είχει είναι σε RCA format. Εφόσον μιλάμε για κάρτα με την οποία φτιάχνεις μουσική, θα ήταν καλύτερη μια κάρτα με jacks 1/4" ή XLR. Τα πολλά RCA μου κάνουν για multimedia κάρτες, gaming, ακρόαση μουσικής κι έτσι.

3) Με ελάχιστα παραπάνω χρήματα παίρνεις αρκετά καλύτερες κάρτες μιας και αυτή η Terratec είναι ήδη κάμποσα χρόνια στην αγορά και επόμενο είναι να έχει ξεπεραστεί ελαφρώς.

Yes it is!!!

Δημοσιευμένο

Τα μείον ενός προϊόντος καθορίζονται ανάλογα με τις ανάγκες του καθένα. Οπότε ίσως θα πρέπει να αναλύσεις λίγο τη χρήση για την οποία προορίζεις την κάρτα.

Thanks Για την απάντηση. Οι απαιτήσεις μου είναι λίγο πολύ ίδιες με τις απαιτήσεις της πλειονότητας των ατόμων που ασχολούνται από χόμπι και θέλουν να κάνουν καμιά αξιοπρεπή ηχογράφηση μέσω pc. Σκοπός μου είναι να καθίσει πάνω της μια κονσόλα (soundcraft compact 4) με μονιτοράκια Alesis M1 Active 520, ενώ παράλληλα να συνεχίσω να λειτουργώ ένα σύστημα 2.1 που έχω για ακρόαση μουσικής και ταινιών.

Αν θέλεις όμως να σου πω κάποια σημεία που προσωπικά με χαλάνε, βρίσκω κυρίως ότι:

1) Είναι USB, πλέον κυριαρχούν οι Firewire.

2) Σχεδόν όλα τα I/O που είχει είναι σε RCA format. Εφόσον μιλάμε για κάρτα με την οποία φτιάχνεις μουσική, θα ήταν καλύτερη μια κάρτα με jacks 1/4" ή XLR. Τα πολλά RCA μου κάνουν για multimedia κάρτες, gaming, ακρόαση μουσικής κι έτσι.

3) Με ελάχιστα παραπάνω χρήματα παίρνεις αρκετά καλύτερες κάρτες μιας και αυτή η Terratec είναι ήδη κάμποσα χρόνια στην αγορά και επόμενο είναι να έχει ξεπεραστεί ελαφρώς.

1. Δεκτό και κατανοητό. Δεν ξεφεύγουν όμως οι τιμές στις firewire;

2. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι... Υπάρχει καμιά διαφορά στην ποιότητα μεταξύ rca και jack ή xlr;

3. Ο λόγος που ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη είναι ακριβώς αυτός. Οτι υπάρχει κάμποσο καιρό στην αγορά και προφανώς έχει δοκιμαστεί αρκετά και πιθανά προβλήματα έχουν λυθεί. Ωστόσο κάποια ενδεικτικά παραδείγματα για εναλλακτικές λύσεις περίπου στο ίδιο κόστος (150 ευρώ) είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...