kultura Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Έχετε υπ' όψιν σας αυτό το πετάλι; http://www.thomann.de/gr/dunlop_jh1fw_fuzz_wah.htm Μου φαίνεται πολύ συμφέρον ως "δύο σε ένα", αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την ποιότητά του... :-\
alderbody Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 μπλιααααχ!... παρε ενα απλο wah του θεου κι ενα φαζακι να κανεις τη δουλεια σου!... Ειλικρινα, το εχει ενας φιλος και μπορω να σου πω οτι ειναι απο τα πιο μαπα πραματα που εχω βαλει μεσα το ...βυσμα μου και ποιοτητα μαπα. Γενικως θελουν πολυ "μαυρισμα" αυτοι που καπηλευονται το ονομα του Jimi για να πουλανε τετοια πραματα. Μου θυμιζει τους ισπανους που δινανε χαντρες στους ιθαγενεις και τους παιρνανε το χρυσαφι... >:( wood matters
fenderiarhs Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Γενικα ολα τα πεταλια (υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις) που πουλανε "δυο σε ενα" με κανουν να ειμαι παντα επιφυλακτικος......συνηθως γινονται υποχωρησεις εις βαρος της μιας η της αλλης συνιστωσας του πεταλιου....δυστυχως δεν ισχυει το οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα...... 2 things are infinite:the universe&human stupidity
bloody_sunday Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Mα τα fuzz wah είναι παμπάλαια υπόθεση! Και πολλά από αυτά συλλεκτικά και πολύ ακριβά (Shinei, Crown)... είναι όμως όντως ένα εξάρτημα για ειδικά γούστα. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
alderbody Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 <<<ασχετο>>> φεντεριαρη, αυτο το αβαταρ απο το gearpage το σηκωσες? wood matters
alderbody Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Το συγκεκριμενο αν θυμαμαι καλα πρεπει να εχει και ρυθμιση για "και καλα" πρωτα φαζ και μετα ουα και το αναποδο... μα τι versatility!... ;D πολυ χαλια ηχος stay away! wood matters
kultura Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 ΟΚ! Το είχα ψυλιαστεί και δε μου γέμιζε και το μάτι, αλλά ήθελα να το επιβεβαιώσω... Ευχαριστώ που με αποτρέψατε από μία λανθασμένη, μάλλον, αγορά. Γενικά είμαι κι εγώ υπέρ του να έχεις ένα πετάλι για κάθε εφέ, και όχι δύο σε ένα και τέτοια... :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση