vaqua Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΗΧΟΥ: CREATIVE ZS 2 PLATINUM PRO , K , FATALITY XFI ΕΧΟΥΝ PHANTOM POWER. ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΠΥΚΝΩΤΙΚΟ (OCTAVA MK319) ΣΤΗΝ XFI Κ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΗΜΑ ΤΟ PC????? H CREATIVE ΛΕΕΙ OTI H ZS EXEI ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ PLZ GUYS ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ???
Alchemist Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Γειά σου φίλε, καλωσήρθες στο Noiz. Αν θες, γράφε με πεζά όπως ορίζουν οι κανονισμοί του forum, ευχαριστώ. ;) Στο ερώτημά σου, α-π-ο-κ-λ-ε-ι-ε-τ-α-ι να έχει phantom power οποιαδήποτε Creative. Καταρχήν δεν έχουν καν XLR είσοδο, σιγά μην έχουν και phantom power! Αν πάρεις μια κονσόλα ή μια σοβαρή κάρτα ήχου για μουσική, θα μπορέσεις να κάνεις ηχογραφήσεις με το πυκνωτικό σου. Sorry man... Yes it is!!!
lambrosgg Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Θα συμφωνήσω με τον Alchemist. Έπεσες στην γνωστή "παγίδα" κάρτα ήχου για ηχογραφήσεις. Αυτη η σειρά απο κάρτες ήχου της creative φημίζονται (και όντως είναι) εξαιρετικές, ΑΛΛΑ για multimedia εφαρμογές. Να σου βγάλουν δλδ ωραίο κρυστάλινο ήχο σε παιχνίδια, ταινίες κλπ κλπ. Δεν είναι όμως για ηχογραφήσεις. Έπρεπε να ρωτήσεις πριν αγοράσεις! Δες παλαιότερα θέματα στο φορουμ που αφορούν κάρτες ήχου για ηχογραφήσεις, άνοιξε και μία αγγελία για την creative και κάνε μια καινούρια αρχή!!! ;) ;) ;) http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192
vaqua Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 τελικα ειχατε δικιο παιδες. ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας, πηγα κ πηρα την digidesign003 την οποια μου συστησανε ευχαριστω κ παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση