korgy Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 korgy πολυ καλωδιο!! τι γινεται?!! του καλωδίου το καγκελο...3 patchbay ταησμένα στο φουλ για να μην μου πεινάσουν(οσονούπω παω και για το τεταρτο ;D ;D) http://www.myspace.com/korgyatopon
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 korgy πολυ καλωδιο!! τι γινεται?!! του καλωδίου το καγκελο...3 patchbay ταησμένα στο φουλ για να μην μου πεινάσουν(οσονούπω παω και για το τεταρτο ;D ;D) Τελικά εκείνη τι ληστε'ια που λέγαμε σκέφτομαι να την κάνω!!! ;D ;D ..but the sun is eclipsed by the moon...
lambrosgg Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 Να και τα δικά μου πλήκτρα: Yamaha MM6 Synthesizer και Yamaha Clavinova CVP-201 Με την αφίσα του Satriani απο πάνω για να φαίνεται ο κιθαριστικός χαρακτήρας τους.... ;D ;D http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192
Saitek Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 korg triton extreme kurzweil pc1x και ibanez rg350 :P behringer k3000x
ytsestef_2112 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Τι βάζεις ρε ψωνάρα? Τα πλήκτρα μας λέμε ρε καραγκιόζη!!!!! Βάλε και τον φούρνο μικροκυμάτων σου αν είναι έτσι...
Saitek Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Τι βάζεις ρε ψωνάρα? Τα πλήκτρα μας λέμε ρε καραγκιόζη!!!!! Βάλε και τον φούρνο μικροκυμάτων σου αν είναι έτσι... χαχαχα δεν μπόρεσα να αντισταθώ!
taskor Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Χεχε!Ωραιο...το φουρνακι ποσα watt ειναι;Σε βγαζει ανετα στα live; ;D ;D ;D Το καινουργιο μου μηχανακι μετραει; :D
Saitek Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 @taskor Ωραίος ο σκληρός στη κολώνα ;D Γ@μ@το gear έχεις, τι μουσική παίζεις; εκείνα πάνο απο το fantom τι είναι;
taskor Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Καλημερα!πρωινος-πρωινος κι εσυ βλεπω... :D Κι απ'οτι βλεπω ειμαστε και κοντοχωριανοι. Για το ειδος μουσικης που ρωτας,τον τελευταιο καιρο ασχολουμε με pop/rock,αλλα μου αρεσουν ολα τα ειδη(εκτος μεταλ σορρυ ε;)και γραφω οτι μου ζητηθει,γιατι κατα διαστηματα γραφω για φιλους. Αυτο που βλεπεις πανω απο το fantom ειναι η ''καρτουλα μου'' tascam 1082(αριστερα)και Tc helicon-electronics voiceworks με soundcraft compact 10(δεξια). Ο σκληρος πρεπει να ειναι seegate ;D ;D
Saitek Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Για το ειδος μουσικης που ρωτας,τον τελευταιο καιρο ασχολουμε με pop/rock,αλλα μου αρεσουν ολα τα ειδη(εκτος μεταλ σορρυ ε;) Παρομοίως!! metalades ουυυυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση