dimmis Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 na mai kai ego me ta kataramena mihanakia,pou poles fores ta katariemai pantos eylogimenos laos i china e!!! Home
ruffneck Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Ρε dimmis ωραίες οι φωτογραφίες σου με τα πλήκτρα και τα rack γενικά :).Αλλά έλεος οι κιθάρες και ο εαυτός σου ::).Το post το λέει ξεκάθαρα Φωτογραφίες των πλήκτρων μας!.Τι να πω, και πάλι έλεος ::). Dance music will never die!!!!!!!
Tucano Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2008 Τα αναλογικά μου Mini + Poly...Moogs ;D Και το ακουστικό + midi Yamaha UX-1...φοβερό πιανάκι 8) <a href="http://lucas.gr/">Sound and Artwork</a>
metro.am Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 yamaha pss-780 απο το δημοτικο μ'αυτο επαιζα... ειναι του πατερα μ και τωρα το εχω καθαρα εγω... κατι κανει και ας μην ξερω απο νοτες! ;D ;D ;D psycho beatsssssss
johnnyk Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2008 ωραια μηχανήματα (on the edge) και ακόμη πιο ωραίος χώρος ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση