Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλημερα σε ολους.

Λοιπον πηγα εχτες το βραδυ και ειδα τους Socrates στο Κυτταρο.

Οτι και να πω ειναι παρα πολυ λιγο γι'αυτο που ειδα και ενιωσα.

Και για να μη βγω εκτος θεματος με review και ιστοριες για το ολο θεμα (καλυτερα νάνοιχτει σ'ενα αλλο post) μπαινω κατευθειαν στο ψητο.

Προσπαθω να βρω στο net ταμπλατουρες για τους Socrates αλλα τζιφος.

Μηπως ξερετε ή εχετε βρει κατι σχετικο γιατι δεν μπορω να ηρεμησω αν δεν παιξω καποια κομματια τους!!

Δημοσιευμένο

Ήμουν κι εγώ στο Live, απίστευτοι για ακόμα μια φορά..

Ταμπλατούρες δύσκολα θα βρεις από Socrates στο net, τσίμπα όμως το starvation..

http://www.911tabs.com/link/?3033099

Για solos του Spathas μια είναι η λύση...

Ear training..!

The lunatic is on the grass..

Δημοσιευμένο

Απίστευτο live..

Έπαιξαν για 3 Παρασκευοσαββατα (σερί), με support διαφορετικούς καλλιτέχνες κάθε φορά....

Την πρώτη με Blueswire, την δεύτερη με Πουλικάκο και τέλος με ένα συγκρότημα απο UK.. (οι τελευταίοι έπαιζαν από Dire Straits μέχρι Hendrix διασκευές..)

Στο τέλος κάθε βραδιάς τζαμάρανε όλοι μαζί επί σκηνής..

Για τους Socrates πήγα την πρώτη και την τρίτη φορά, και πραγματικά ενθουσιάστικα.. Κάποιοι φίλοι μου με είχαν πρήξει με αυτήν την μπάντα και για το πόσο καλοί είναι, σε σημείο να τους μισήσω πριν τους ακούσω...! Αλλά τελικά δίκαια με πρήζανε τόόσο καιρό γιατί όντως αξίζουν... Κατά την γνώμη μου, ακόμα και για παγκόσμια καριέρα. (ή μάλλον αξίζανε, γιατί τώρα στα 56+, πέταξε το πουλάκι...) Τί έχουν να ζηλέψουν από κάποιες μπάντες που πούλησαν εκατομμύρια βασιζόμενοι σε άλλα πράγματα...;

Ο Σπάθας παίζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.. Σαν να ακούς κλαρινοκίθαρο, ο τύπος είναι άλλη φάση.. Καλά κάνεις psihiatros και ζητάς ταμπλατούρες, γιατί αυτός ο κιθαρίστας έχει πραγματικά να σου/μας, προσφέρει, αν τον μελετήσεις.

Ελπίζω  thecrypt13, να σε κάλυψα!!

Hint....: Ο τρελος που πετάχτηκε πάνω στην σκηνή την τελευταία βραδιά και πέταξε 2-3 φαλτσέτα και τζάμαρε κάτι που θύμιζε Whole Lotta Love, είναι ο τραγουδιστής στην μπάντα μου...!! Πως τον έκοψες psihiatros...? (μιας και ήσουν εκεί..!)

Δημοσιευμένο

κατάλαβα...

Δυστυχώς δεν πήρα χαμπάρι... Ημουνα βέβαια και εκτός Αθηνών για 1μιση μήνα περίπου, οπότε...

Αν έχει τραβήξει κανείς κανένα βίντεο ας το ποστάρει.

Δημοσιευμένο

Nα και ένα live report από τον Κώστα Σακκαλή.

http://www.rocking.gr/article3909.php

Για το δεύτερο Παρασκευοσάββατο (Socrates, Δημήτρης Πουλικάκος, Σταύρος Λογαρίδης @ Κύτταρο, 20/10/07)

Enjoy...! Καλά τα λέει ο τύπος..!

Δημοσιευμένο

Θα ξαναπαίξουν ή ήταν μια κι έξω?Για δώστε μερικές πληροφορίες.

Δεν ξερω αν θα ξαναπαιξουν τωρα συντομα γενικα ή πότε ξανα στο κυτταρο.

Η συναυλια ηταν παρα πολυ καλη και ο χωρος και τα παντα γενικοτερα,εκεινο το βραδυ.

Γουσταρα πολυ και το blues/rock συγκροτηματακι απο UK (Sharpees),ο κιθαριστας αφασια...πολυ καλο παιχτακι επισης.Ειχε πολλα στοιχεια και στη φωνη και στο παιξιμο,απο Mark Knopfler-Dire straits.

Τωρα για τους Socrates τι να πει κανεις...Το καλυτερο που μπορεις να κανεις(αυτο εκανα εγω δηλαδη) ειναι να παρεις το μπυρακι σου(ή 1 τζιν τονικ στην προκειμενη  ;D )ν'αραξεις σε μια ακρη ,να κανεις το μοκο σου  ;D , και να απολαυσεις...

Βεβαια πριν 5 χρονια ειχα παρει και το live '99 cd τους και απο τοτε ειχα κολλησει.Δεν ειχε τυχει να τους δω ομως ποτε ζωντανα..

Ο Τουρκογιωργης τρομερος και μες την τρελλα ολη την ωρα.

Ο Σπαθας απιστευτος και μοναδικος στο παιξιμο του,σαν ν'ακους cd τους.

Πολυ καλος και ο τωρινος τους drummer ,εκανε και κατι χαριτωμενα εφφετζιδικα παιζοντας μονο με χερια καποια στιγμη,κατα την διαρκεια του drum solo του.

Τελος,το πολυ καλο συνολο συμπληρωσαν και ο πληκτρας και η τραγουδιστρια-ωραια φωνη.

Προς το τελος τζαμαρανε παρεα και τα 2 συγκροτηματα!

Γενικα ηταν μια υπεροχη βραδια και καταπληκτικη συναυλια-ερμηνεια των SOCRATES ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ.

ΥΓ:Μ'αρεσει που 'πα οτι δεν θα 'κανα review γι'αυτο το θεμα...  ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...