afiltroi Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2007 προσπαθουσα να βρω κατι που θα εκανε την τιμη να πεσει ακομα πιο χαμηλα απο εκει που ειναι... Κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη, το φινίρισμα με νίτρο, ειναι σαφως πιο όμορφο. παντως αν ειχα 1500 διαθεσιμα για tele και ο afiltroi την πουλουσε θα την ειχα ηδη αγορασει!! Αυτό απλά ξέχασέ το!!!!!!! :D ;D
longshadow Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2007 Κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη, το φινίρισμα με νίτρο, ειναι σαφως πιο όμορφο. αυτο ομως εννουσα....κατι που δεν θα επηρεαζε τον ηχο η το playability του οργανου... Αυτό απλά ξέχασέ το!!!!!!! σε καταλαβαινω ;)!..ποτε ειπες οτι θα λειπεις απο το σπιτι?? ::) ;)
afiltroi Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2007 Θεωρητικά πάντα (ελπίζω αυτό να μην σταθεί αφορμή για να ξεκινήσει debate) το φινίρισμα με νίτρο είναι πολύ πιο "ελφρύ", επιτρέποντας στο όργανο να "αναπνέει" καλυτερα, και άρα να είναι πιο resonant. Eπιπλέον το νίτρο προσδίδει στο όργανο εντελώς διαφορετικό vibe (περί ορέξεως ο λόγος).
elavd Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2007 Afiltroi η κιθάρα σου με κάνει να σκέφτομαι το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να αποκτήσω και ΤΡΙΤΗ tele!!! Μου άρεσε το πολύ πειστικό relicing και η πιστή αναπαραγωγή του butterscotch ;) (Αυτό που βγάζει η Fender στις 52ri δε μου αρέσει καθόλου...) Παρεπιπτόντως, τα saddles είναι Glendale? Αυτό που δε μου αρέσει είναι το logo του Haar. Μου φαίνεται λίγο προχειροφτιαγμένο και λίγο "φτηνό" για τα δεδομένα της κιθάρας. (Λεπτομέρεια, θα μου πείς...) Περιμένουμε εναγωνίως clips!!! ;) ΚΑΛΟΠΑΙΚΤΗ!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile
afiltroi Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2007 H γέφυρα είναι αυτή: http://www.mojomusicalsupply.com/item.asp?pid=13253&pg=65969&id=2113561 Τώρα σχετικά με το logo.....με πιάνεις απροετοίμαστο :-X :D
V.P. Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2007 να κανω μια αφελεστατη ερωτηση??? μονο relicαρισμα κανει ο τυποσ??? παιδια εχει κανει απιστευτα εππαγγελματικη δουλεια στην κιθαρα του afiltroi :o :o aaa....και παρτε : Haar Custom made One piece alder body Three tone sunburst Suhr pickups Brazilian fingerboard 6105 frets Birdseye neck € 1290.00 δν τον λες ακριβο!!!! ;)
afiltroi Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2007 να κανω μια αφελεστατη ερωτηση??? μονο relicαρισμα κανει ο τυποσ??? ΟΧΙ....εφτιαξε όλη την κιθάρα από την αρχή. Το aging το προσφερει στην εξεφτελιστική τιμή των 0 euro!!!!!
elavd Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2007 H γέφυρα είναι αυτή: http://www.mojomusicalsupply.com/item.asp?pid=13253&pg=65969&id=2113561 Πολύ καλή πατέντα!!! Ψήνομαι να αγοράσω (τουλάχιστον) μία, αλλά από πού να συμφέρει περισσότερο να την πάρω? www.facebook.com/YourPaintedSmile
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 Ωραια η γεφυρα αυτη αν και την φοβαμαι λιγο για ενδεχομενα μελλοντικα τριξιματα μια και ειναι λίγο "μπελαλιδικη" με πολλα κινουμενα μερη για ενημερωσε μας για τη συμπεριφορα της...(αν αρχισει τα κολπα και θες πηγες για ατσαλινα (τα προτιμω ηχητικα απο τα Brass) ή αλλου τυπου intonated σελακια pm me..) για το νιτρο τωρα και τις υποτιθεμενες ηχητικες του δυνατοτητες δεν θα μιλησω (θου κυριε..) απλα relicing χωρις νιτρο δεν γινεται..... και για αυτο βαφει ο Haar με νιτρο τα κιθαρονια του:) και παλι μεγεια εκανες εξαιρετικη επιλογη.. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
studio54GR Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2007 Πόλύ όμορφη κιθάρα, ο τύπος είναι εγγύηση.... εμένα μου μπήκε στο μάτι αυτή: Μαόνι σώμα κλπ Δεν ξέρω από Τελέ πάντως.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση